Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Raamschakelaar

Tegenwoordig hebben nagenoeg alle auto’s elektrische raambediening. Het openen van de ramen gaat heel eenvoudig door het drukken op een raamschakelaar. Dit kan in sommige gevallen ook tegelijkertijd. Ook het sluiten en eventueel automatisch sluiten van de ramen als de auto op slot staat is mogelijk door de elektrisch bedienbare ramen. De raamschakelaar zit bevestigd op het portier bij de handgreep. Bij de bestuurder zitten vaak de raamschakelaars voor alle ramen in de auto zodat deze afzonderlijk en tegelijk bedient kunnen worden door de bestuurder.

Defecte raamschakelaar

Voorheen konden de ramen van een auto handmatig open en dicht worden gedaan. Omdat het tegenwoordig voornamelijk elektrisch gaat, is het wel noodzakelijk dat de raamschakelaar ook werkt. Een defecte raamschakelaar zorgt ervoor dat de ramen van de auto niet meer open of dicht kunnen. Het is dan namelijk ook niet meer mogelijk om de ramen toch handmatig open of dicht te doen. Als de raamschakelaar defect is, dan moet deze worden vervangen. De oorzaak van defecte raamschakelaars is vaak te vinden in een storing of een gebrek aan het contact dat gemaakt moet worden met de schakelaar.

Bij de autosloperij

Heb je een nieuwe raamschakelaar nodig en wil je niet teveel betalen? Breng dan eens een bezoek aan de autosloperij. Daar worden nieuwe, gebruikte en tweedehands onderdelen van auto’s verkocht die afkomstig zijn uit gedemonteerde voertuigen. Deze onderdelen zijn natuurlijk wel eerst gecontroleerd en worden verkocht tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook voor jouw type en merk auto zijn er genoeg vervangende onderdelen te vinden. Kijk daarom ook voor nieuwe raamschakelaars in jouw auto bij de autosloperij en bespaar op de kosten.

Raamschakelaar

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Raamschakelaar".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl