advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 5 min geleden
    Renault Captur
   • 6 min geleden
    Renault Captur
   • 6 min geleden
    Volvo S60
   • 10 min geleden
    Mercedes-benz Slk 200
   • 29 min geleden
    Bmw X3 Xdrive30e
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Reflectoren

   Om voor zichtbaarheid en veiligheid te zorgen worden er op een auto gebruik gemaakt van lampen en reflectoren. De reflectoren zorgen ervoor dat licht dat erop schijnt wordt teruggekaatst. Reflectoren zijn vaak aan de voorkant en de achterkant van een auto te vinden en zijn gemaakt van kunststof. De reflectoren zorgen er ook voor dat de auto in het donker kan worden gezien door andere weggebruikers als deze bijvoorbeeld geparkeerd staat. Doordat licht op de reflectoren schijnt, wordt de auto duidelijk zichtbaar en kunnen andere weggebruikers de auto ontwijken.

   Kapot of gebarsten

   Om aan de APK keuring te voldoen en om te voorzien in de veiligheid van alle inzittenden moet de auto voorzien zijn van werkende reflectoren. In de praktijk houdt dit in dat de reflectoren niet kapot moeten zijn en duidelijk zichtbaar. Als reflectoren door een aanrijding of ander toedoen kapot zijn, dan moeten ze worden vervangen. Reflectoren zijn gemaakt van een harde soort kunststof, als daar met een bepaalde kracht iets tegen aan komt dan is de kans groot dat de reflector kapot gaat. Vaak kunnen reflectoren eenvoudig zelf vervangen worden en anders kun je altijd bij een garage terecht.

   Reflectoren kopen

   Als de reflectoren van jouw auto kapot zijn of vervangen moeten worden dan kun je daarvoor ook bij de autosloperij terecht. Reflectoren en andere onderdelen die afkomstig zijn van gesloopte auto’s worden daar te koop aangeboden. De onderdelen zijn tweedehands, maar worden goed gecontroleerd. In tegenstelling tot nieuwe onderdelen betaal je een lagere prijs voor de onderdelen die je bij de autosloperij kunt kopen voor jouw auto. Kijk dus ook voor reflectoren eens bij de autosloperij!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Reflectoren".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl