Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Regeleenheid

Auto’s zijn op veel verschillende manieren voorzien van sensoren of regeleenheden. Deze regeleenheden houden bepaalde omstandigheden in de gaten en controleren of de auto nog naar behoren werkt. Zo zijn er bijvoorbeeld sensoren die gebruikt kunnen worden om aan te geven dat er nog genoeg olie in de motor aanwezig is of dat de brandstoftank bijna leeg is. Regeleenheden zijn zeer gevoelig en zijn zo afgesteld, dat ze op het juiste moment melden dat er iets aan de hand is. De regeleenheden staan op hun beurt in contact met de boordcomputer van de auto om eventuele meldingen weer te geven.

Defecte regeleenheid

Als een regeleenheid defect is, dan wordt er vaak een melding op het dashboard weergegeven waarbij er een lampje gaat branden. Is de regeleenheid voor het oliepeil defect, dan gaat het lampje voor de olie in de motor branden. Als na controle van het oliepeil blijkt dat er genoeg olie aanwezig is in de motor, dan is er waarschijnlijk iets aan de hand met de sensor voor het oliepeil. Regeleenheden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Bij een defecte regeleenheid is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk wordt vervangen om weer veilig de weg op te kunnen.

Regeleenheid bij de autosloperij

Als vervanging van de defecte regeleenheid in jouw auto kun je naar de autosloperij gaan. Daar vindt je onderdelen die van gedemonteerde auto’s afkomstig zijn en na controle weer verkocht worden voor hergebruik. Hier vindt je dus ook gegarandeerd de juiste regeleenheid die geschikt is voor jouw merk en type auto. Bijkomend voordeel is dat je een aantrekkelijke prijs voor deze onderdelen betaald bij de autosloperij.

Regeleenheid

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Regeleenheid".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl