advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 10 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 42 min geleden
    Renault Modus
   • 43 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 43 min geleden
    Ford Focus
   • 1 uur geleden
    Mercedes-benz A 180
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Regulator alternator

   De regulator alternator van een auto wordt ook wel de dynamo genoemd. Dit apparaat zorgt voor de stroomvoorziening voor de auto. Stroom is nodig voor bijvoorbeeld de verlichting, de verwarming en voor elektronische onderdelen in de motor. De stroom wordt opgeslagen in een accu, zodat er altijd voldoende stroom beschikbaar is, ook als de auto stilstaat. Het is belangrijk om als je de auto verlaat altijd de lichten uit te schakelen, omdat de accu anders snel leeg raakt en je de auto niet meer kunt starten. Hier is namelijk ook altijd stroom voor nodig.

   Laat een regulator alternator vervangen bij een defect

   Als je merkt dat de accu van je auto niet wordt bijgeladen als gevolg van een defecte regulator alternator dan is het belangrijk deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Doe je dat niet dan loop je het risico dat je op een zeker moment zonder stroom staat en de auto niet meer kunt starten. Een vervangende dynamo is een kostbare reparatie, maar je kunt besparen op de kosten door te kiezen voor een regulator alternator van een autosloperij. Gebruikte onderdelen zijn immers altijd goedkoper dan nieuwe. Let hierbij wel op het juiste merk en type auto, omdat dit soort onderdelen niet altijd standaard zijn.

   Betaal een goede prijs voor een vervangende dynamo

   Heb je een vervangende regulator alternator nodig? Betaal daar dan niet te veel voor! Vaak kun je prima uit de voeten met een gebruikt exemplaar. Een dynamo heeft een lange levensduur en soms is deze bij een schade auto nog niet oud of recent vervangen. Je kunt bij een autosloperij informeren of zij een gebruikte regulator alternator beschikbaar hebben voor jouw merk en type auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Regulator alternator".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl