advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 13 min geleden
    Honda Civic 3dr
   • 1 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 1 uur geleden
    Ford Ka
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Relais

   Een relais wordt in een auto voor verschillende toepassingen gebruikt. De bekendste toepassing is de startmotor. Deze wordt geactiveerd door het contactslot te draaien. Maar omdat de motor veel stroom nodig heeft kan dit niet rechtstreeks via het contactslot worden geregeld. De relais zorgt ervoor dat de motor van stroom wordt voorzien uit de accu op het moment dat je het contact omdraait. Als de relais stuk is dan zal de auto dus niet starten.

   Een relais vervangen kan snel worden geregeld

   Als de relais van de startmotor van je auto defect is, dan kun je de wagen niet starten. Het is dus zaak om deze zo snel mogelijk te vervangen. Voor een ervaren monteur is dit een eenvoudige klus. Maar dan moet die relais natuurlijk wel voorradig zijn. Een bestelling bij de dealer kan soms enige dagen in beslag nemen. Daar komt bij dat een gebruikte relais een stuk goedkoper is. Zo’n tweedehands relais kun je kopen bij een autosloper. Deze onderdelen komen van schadeauto’s en slopauto’s die bij het sloopbedrijf worden gedemonteerd.

   Betaal een scherpe prijs voor een vervangende relais

   Voor een vervangende relais betaal je natuurlijk liever niet te veel. Dat kan door contact op te nemen met een autosloperij. Zij kunnen in veel gevallen het benodigde onderdeel voor je leveren. Het is daarbij belangrijk dat je het juiste type van je auto doorgeeft, zodat een passend onderdeel wordt opgestuurd. Als er veel haast bij is kun je een relais of ander vervangend onderdeel vaak ook zelf ophalen bij het autosloopbedrijf.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Relais".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl