advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 55 min geleden
    Ford Ka
   • 2 uur geleden
    Seat Altea Xl
   • 2 uur geleden
    Opel Astra
   • 3 uur geleden
    Peugeot 308
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Remklauw

   Een essentieel onderdeel van het remsysteem van een auto zijn de remklauwen. Remklauwen zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt als jij de rem intrapt. De remklauwen zitten gemonteerd op de remschijven en knijpen als het ware samen om de remschijf heen. Hierdoor wordt de auto afgeremd en kom je uiteindelijk stil te staan. Remklauwen zijn er in verschillende soorten en moeten afgestemd zijn met de remschijven en de andere onderdelen van het remsysteem van de auto. De remleidingen zorgen ervoor dat de remklauwen in verbinding staan met het pedaal in de auto waarmee je kunt remmen.

   Slijtage of gebreken

   Tijdens het rijden maak je constant gebruik van de remmen. Geen wonder dat de remklauwen en remschijven dan ook naar verloop van tijd vervangen moeten worden wegens slijtage. Remklauwen die veel gebruikt zijn tonen vaak veel slijtage. De remklauwen kunnen niet goede meer om de remschijf sluiten, waardoor afremmen een stuk langer duurt. De remweg wordt hierdoor langer waardoor het rijden met de auto gevaarlijke situaties kan opleveren. Daarom is het nodig om de remschijven en andere onderdelen van de remmen van een auto regelmatig te laten controleren. Zijn de remklauwen defect of helemaal versleten? Dan moeten ze worden vervangen!

   Remklauwen laten vervangen

   De remklauwen van jouw auto kunnen worden vervangen bij de garage op het moment dat er wordt geconstateerd dat deze versleten of defect zijn. De onderdelen die je nodig hebt om deze te laten vervangen kun je dan het beste zelf kopen bij de autosloperij. Daar vindt je gebruikte onderdelen die gecontroleerd zijn en tegen een goede prijs worden verkocht. Koop daarom de nieuwe remklauwen voor jouw auto bij de autosloperij!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Remklauw".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl