Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Remleidingen

De remleidingen van een auto voorzien de remmen van remvloeistof. Remleidingen zijn hol en gevuld met de vloeistof die remmen mogelijk maakt. Op het moment dat je de rem van de auto intrapt wordt door hydraulische druk de rem aangestuurd van de auto. Hierdoor komt de auto tot stilstand. Remleidingen zijn vaak buigzaam en gemakt van metaal. De remvloeistof, die in de leidingen zit, moet onder bepaalde druk staan om ervoor te zorgen dat de remmen goed aangestuurd kunnen worden als het pedaal in de auto hiervoor wordt ingetrapt.

Remleidingen kapot

Een gebrek aan de remleiding is vaak snel te herkennen. Door een scheur of een barst in de remleiding lekt er dan vaak vloeistof weg. Deze remvloeistof is nodig om de druk op de remmen hoog te houden. Als er geen remvloeistof aanwezig is, dan zal de druk die wordt uitgeoefend met het rempedaal ook wegvallen. Je merkt dit doordat er geen tegendruk wordt gegeven als je de rem intrapt. Kapotte remleidingen zijn zeer gevaarlijk en moeten zo spoedig mogelijk worden vervangen. Zonder goed werkende remleidingen is het namelijk niet mogelijk om goed te kunnen remmen.

Nieuwe remleidingen

Bij een garage kunnen de gebreken aan de remleidingen worden geconstateerd. Je kunt er dan voor kiezen om nieuwe remleidingen te laten plaatsen, maar je kunt ook besparen op de kosten voor deze onderdelen. Bij de autosloperij is het namelijk mogelijk om vervangende onderdelen voor jouw auto, zoals nieuwe remleidingen, aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Dit zijn onderdelen uit gesloopte auto’s die gecontroleerd zijn en weer te koop worden aangeboden. Kijk dus voor goede en goedkope onderdelen bij de autosloperij!

Remleidingen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Remleidingen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl