advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 10 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 18 min geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 33 min geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 40 min geleden
    Volvo V90
   • 59 min geleden
    Honda Civic 5dr
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Remlicht

   Om veilig de weg op te kunnen moet een auto aan verschillende eisen voldoen. Het is belangrijk dat andere weggebruikers gewaarschuwd kunnen worden als je bijvoorbeeld op de rem trapt. Daarvoor dienen de remlichten die aan de achterkant van de auto gemonteerd zijn. Dit zijn vaak 2 remlichten aan weerzijden van de auto en een derde remlicht in het midden van de achterruit. Alle drie deze remlichten moeten fel en gaan branden zodra de rem wordt ingetrapt. Het licht is rood, is duidelijk herkenbaar en onderscheidend van het normale achterlicht. Zo kunnen andere weggebruikers zien dat jij remt.

   Nieuwe remlichten nodig

   Als één of meerdere remlichten kapot zijn dan kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. Andere mensen kunnen niet zien dat je remt waardoor er botsingen kunnen ontstaan. Je bent dan ook verplicht om werkende remlichten te hebben. Is dit niet het geval dan moet het remlicht zo snel mogelijk gerepareerd of vervangen worden nom een boete te vermijden. Het vervangen van een remlicht bij een auto garage is vaak zo gedaan. Hiervoor heb je alleen wel een vervangend remlicht nodig.

   Naar de autosloperij

   Het vervangen van onderdelen op de auto zoals een remlicht hoeft niet veel geld te kosten. Je kunt namelijk veel besparen op de aanschaf van de onderdelen. Hiervoor kun je terecht bij de autosloperij. Een autosloperij gedemonteerd gebruikte auto’s die niet meer de weg op kunnen. Omdat er veel onderdelen van deze auto’s nog wel bruikbaar zijn, worden deze te koop aangeboden tegen lage prijzen. De onderdelen worden natuurlijk wel eerst grondig geïnspecteerd zodat jij weer veilig de weg op kunt met een nieuw remlicht.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Remlicht".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl