advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 3 uur geleden
    Opel Movano
   • 6 uur geleden
    Opel Astra Sports Tourer
   • 6 uur geleden
    Volkswagen Polo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Remtrommel

   Een remtrommel is een essentieel deel van je auto dat ervoor zorgt dat de auto snelheid mindert. Hij bevindt zich aan de achterkant van de auto en werkt samen met de remschoenen. Na langdurig gebruik kan het voorkomen dat je remtrommel is beschadigd of erg versleten is. Wil je weten hoe je checkt of de remtrommel aan vervanging toe is en hoe dat in zijn werk gaat? Je leest het hier.

   Het opmerken van veroudering

   Je kunt zelf controleren of de remtrommel vervangen moet worden. De twee grootste oorzaken van een verminderde functionaliteit zijn slijtage en vervorming. Bij slijtage wordt de diameter van de remtrommel groter, omdat het materiaal dunner en brozer wordt. Dit kun je zien door de diameter op de meten en te vergelijken met de oorspronkelijke waarde. Vervorming is vaak wat makkelijker met het blote oog op te merken. Wanneer de remtrommel niet meer perfect rond is, maar een ovale of vierkante vorm heeft, is hij toe aan vervanging.

   Remtrommel

   Installatie

   Wanneer je een remtrommel aanschaft, kun je een tweedehands of helemaal nieuwe versie kopen. Het tweedehands onderdeel zal je in dit geval redelijk wat geld besparen, maar let wel op eventuele tekenen van beschadiging of ouderdom. Wanneer deze tekenen aanwezig zijn, zal de levensduur een stuk korter zijn. Het vervangen van de remtrommel kun je in de garage laten doen en zal je een paar honderd euro kosten. Wanneer ook de remschoenen in de trommel vervangen moeten worden, lopen de kosten nog meer op.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Remtrommel".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl