Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Remvloeistof

Om goed te kunnen remmen met een auto wordt er gebruik gemaakt van een uitgebreid systeem van verschillende onderdelen. Om dit systeem goed te laten werken en ervoor te zorgen dat remmen niet al te veel moeite kost wordt er gebruik gemaakt van remvloeistof. Dit zit in een hydraulisch systeem verwerkt dat in werking wordt gesteld zodra de rem wordt ingetrapt. Als de rem wordt ingedrukt dan komt er druk op de remvloeistof te staan die wordt doorgegeven naar de remklauwen. Deze remklauwen grijpen zich vast aan de remschijven en brengen de auto tot stilstand.

Te weinig remvloeistof

Remvloeistof is zeer belangrijk om veilig te kunnen rijden. Door een gebrek aan bijvoorbeeld de remleidingen kan het gebeuren dat er remvloeistof uit de auto weg lekt. Dit betekent ook dat er minder druk op de remvloeistof staat. Het remsysteem moet dan worden gerepareerd en er moet nieuwe remvloeistof in de leidingen worden gedaan. Het is ook mogelijk dat het remmen wordt bemoeilijkt doordat de remvloeistof sterk verouderd is. In dat geval moet er ook voor nieuwe remvloeistof worden gezorgd. Vervangen of verversen van de remvloeistof kun je het beste bij een garage laten doen.

Bij de autosloperij

De autosloperij is er om gebruikte auto’s te slopen. De onderdelen die van deze auto’s nog bruikbaar zijn worden na controle weer verkocht tegen goede prijzen. Naast tweedehands en gebruikte onderdelen is het vaak ook mogelijk om nieuwe onderdelen voor jouw auto te kopen. Als je op zoek bent naar nieuwe remvloeistof voor in jouw auto, neem dan eens een kijkje bij de autosloperij en bespaar ook nog eens op de kosten voor deze remvloeistof!

Remvloeistof

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Remvloeistof".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl