advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 55 min geleden
    Mercedes-benz C 180 E2
   • 2 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Volvo S60
   • 2 uur geleden
    Renault Megane
   • 3 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Richtingaanwijzer

   Met de richtingaanwijzers of knipperlichten op een auto kun je eenvoudig aangeven welke kant je op wilt. De richtingaanwijzers zitten op verschillende plekken zodat het voor iedereen duidelijk zichtbaar is welke kant je op wilt. In de koplamp en in het achterlicht zitten altijd richtingaanwijzers. Vaak zitten er ook in de zijspiegels of aan de zijkant van de auto ook nog richtingaanwijzers. Richtingaanwijzers worden ook wel knipperlichten genoemd omdat ze met behulp van een bepaald systeem aan en uit gaan en dus knipperen. Het bedienen van de richtingaanwijzers gaat met een hendeltje die aan het stuur is bevestigd.

   Defect of kapot

   Een defecte of kapotte richtingaanwijzer is strafbaar en ook gevaarlijk als je de weg op gaat. Je kunt dan namelijk niet meer duidelijk aangeven welke kant je op gaat met de auto. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Als een knipperlicht kapot is dan merk je dat al gauw. Het herkenbare tikkende geluid dat je hoort zodra je het hendeltje van de richtingaanwijzers omzet gaat in een sneller tempo. Is de auto voorzien van een moderne boorcomputer dan is het ook mogelijk dat er een waarschuwingslampje op het dashboard begint te branden dat aangeeft dat er een lampje kapot is.

   Nieuwe richtingaanwijzers kopen

   Het vervangen van onderdelen voor jouw auto hoeft niet veel geld te kosten. Bij de autosloperij is het mogelijk om gebruikte onderdelen van gedemonteerde auto’s tegen lage prijzen te kopen. De onderdelen worden voor de verkoop wel eerst getest. Je vindt er dus ook geschikte richtingaanwijzers ter vervanging van de defecte knipperlichten op jouw auto. Kijk dus eens voor nieuwe richtingaanwijzers of andere betaalbare onderdelen voor jouw auto bij de autosloperij!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Richtingaanwijzer".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl