advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 13 min geleden
    Nissan Nissan Almera Tino
   • 14 min geleden
    Seat Leon
   • 18 min geleden
    Renault Clio
   • 18 min geleden
    Renault Clio
   • 18 min geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Roetfilter

   Bij het verbranden van diesel komen schadelijke stoffen vrij en ontstaat er roet. Om ervoor te zorgen dat de gassen, die uit de uitlaat komen, niet teveel schade aanrichten aan het milieu, wordt er in diesel auto’s gebruik gemaakt van een roetfilter. Deze uitlaatgassen worden door het roetfilter gefilterd van schadelijke deeltjes zodat de auto milieuvriendelijker is. Het opvangen van deze schadelijke roetdeeltjes is belangrijk omdat deze anders bijdragen een de hoeveelheid fijnstof die in de lucht zit. Deze fijnstof bestaat uit minuscule deeltjes die zeer schadelijk zijn voor de gezondheid.

   Vervangen

   Een roetfilter is na verloop van tijd verzadigd en moet worden vervangen. Ook als een roetfilter beschadigd is dan moet er een nieuwe worden geplaatst. Wordt dit niet gedaan dan zullen er veel schadelijke roetdeeltjes in de lucht terecht komen. Door het roetfilter vroegtijdig te vervangen voorkom je dat het filter verstopt raakt. Er wordt dan ook vaak aangeraden om de roetfilter na een bepaald aantal gereden kilometers te vervangen. Het vervangen van het roetfilter in de auto voor een nieuwe is bij een garage zo geregeld. Je hebt alleen nog de juiste onderdelen nodig.

   Roetfilter van de autosloperij

   Een nieuw roetfilter kopen kan aardig in de kosten lopen. Dan is het fijn om te weten dat je kunt besparen op de kosten voor het aanschaffen van een nieuw roetfilter. Bij de autosloperij kun je namelijk gebruikte, tweedehands en nieuwe onderdelen kopen. Deze zijn vaak afkomstig uit gedemonteerde auto’s en worden tegen lage prijzen verkocht. Met een nieuw roetfilter kun je dan naar een garage toe om deze in jouw auto te laten plaatsen zodat jij weer veilig de weg op kunt.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Roetfilter".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl