advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 13 min geleden
    Opel Astra
   • 45 min geleden
    Peugeot 308
   • 1 uur geleden
    Renault Clio
   • 1 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Fiat Fiat Punto
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Ruitenwissers

   Een essentieel onderdeel van de voorruit van een auto zijn ruitenwissers. Ze zorgen ervoor dat het zicht goed blijft bij verschillende weersomstandigheden. De meeste auto’s zijn voorzien van twee ruitenwissers op de voorruit. Daarnaast hebben verschillende auto’s ook een enkele wisser op de achterruit of alleen een enkele ruitenwisser op de vooruit, of combinaties van deze varianten. Een belangrijk onderdeel bij een schone ruit zijn naast goede ruitenwissers ook ruitensproeiers. Samen zorgen ze voor een schone ruit en goed zicht tijdens het rijden.

   Een stukje historie

   Ruitenwissers hebben een lange bestaansgeschiedenis. In het begin van de twintigste eeuw hadden auto’s een enkele handbediende versie. De elektrische wisser deed zijn intrede al in 1917. De dubbele ruitenwisser komt in de jaren dertig van de vorige eeuw op de Europese markt. Sindsdien zijn er steeds meer verbeteringen doorgevoerd door verschillende partijen wat de huidige ruitenwisser heeft opgeleverd.

   Ruitenwissers vervangen

   De ruitenwissers van een auto moeten vaker vervangen worden. Vaak omdat de rubberen strip in de onderste deel van de wisser versleten is. In dat geval hoeven alleen de onderstukken vervangen te worden, een klus die je eigenlijk zelf kunt uitvoeren. Maar soms kan het voorkomen dat een volledige wisser vervangen moet worden. Je kunt een nieuwe set kopen maar ook een set gebruikte ruitenwissers kan nog best een tijd mee wanneer je er niet teveel geld aan wilt spenderen. Zowel gebruikte als nieuwe wissers kun je zowel online als in fysieke winkels kopen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ruitenwissers".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl