Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Ruitenwisservloeistof

Om tijdens het rijden goed zicht te kunnen houden zitten er op de auto ruitenwissers gemonteerd. Vaak zitten er op de voorkant van de auto, onder het raam, twee ruitenwisser en bevindt zich één ruitenwisser op het achterraam. Deze worden gebruikt tijdens neerslag of om de ramen schoon te houden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van ruitenwisservloeistof. Ruitenwisservloeistof zit in een daarvoor bestemd reservoir en wordt doormiddel van sproeiers op de ramen gespoten. Dit kun je in werking stellen door gebruik te maken van het hendeltje achter het stuur waarmee je de ruitenwissers bedient. Zodra de vloeistof uit de sproeiers komt, worden ook de ruitenwissers in werking gezet.

Nieuwe ruitenwisservloeistof nodig

Ruitenwisservloeistof bestaat uit verschillende reinigende componenten en kan worden gezien als een soort van schoonmaakmiddel. In de winter wordt er vaak gebruik gemaakt van ruitenwisservloeistof die voorzien is van antivries middel zodat het reservoir en de leidingen niet kunnen kapot vriezen. Als de vloeistof op is, dan kan deze eenvoudig worden bijgevuld door onder de motorkap het reservoir van de sproeiers bij te vullen. Doe dit regelmatig om ervoor te zorgen dat je tijdens het rijden goed zicht kunt houden door schone ramen.

Bij de autosloperij

De autosloperij is niet alleen een plek waar auto’s uit elkaar worden gehaald. Bruikbare onderdelen van deze auto’s kunnen worden verkocht. Naast gebruikte en tweedehands onderdelen is het vaak ook mogelijk om nieuwe onderdelen of toebehoren voor een auto te kopen. Deze producten zijn vaak goedkoper dan wanneer je ze nieuw in de winkel zou kopen. Kijk dus ook eens voor nieuwe ruitenwisservloeistof of andere vervangende onderdelen voor jouw auto bij de autosloperij!

Ruitenwisservloeistof

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ruitenwisservloeistof".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl