advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Ford Ka
   • 2 uur geleden
    Seat Altea Xl
   • 2 uur geleden
    Opel Astra
   • 3 uur geleden
    Peugeot 308
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Ruitenwisservloeistof

   Om tijdens het rijden goed zicht te kunnen houden zitten er op de auto ruitenwissers gemonteerd. Vaak zitten er op de voorkant van de auto, onder het raam, twee ruitenwisser en bevindt zich één ruitenwisser op het achterraam. Deze worden gebruikt tijdens neerslag of om de ramen schoon te houden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van ruitenwisservloeistof. Ruitenwisservloeistof zit in een daarvoor bestemd reservoir en wordt doormiddel van sproeiers op de ramen gespoten. Dit kun je in werking stellen door gebruik te maken van het hendeltje achter het stuur waarmee je de ruitenwissers bedient. Zodra de vloeistof uit de sproeiers komt, worden ook de ruitenwissers in werking gezet.

   Nieuwe ruitenwisservloeistof nodig

   Ruitenwisservloeistof bestaat uit verschillende reinigende componenten en kan worden gezien als een soort van schoonmaakmiddel. In de winter wordt er vaak gebruik gemaakt van ruitenwisservloeistof die voorzien is van antivries middel zodat het reservoir en de leidingen niet kunnen kapot vriezen. Als de vloeistof op is, dan kan deze eenvoudig worden bijgevuld door onder de motorkap het reservoir van de sproeiers bij te vullen. Doe dit regelmatig om ervoor te zorgen dat je tijdens het rijden goed zicht kunt houden door schone ramen.

   Bij de autosloperij

   De autosloperij is niet alleen een plek waar auto’s uit elkaar worden gehaald. Bruikbare onderdelen van deze auto’s kunnen worden verkocht. Naast gebruikte en tweedehands onderdelen is het vaak ook mogelijk om nieuwe onderdelen of toebehoren voor een auto te kopen. Deze producten zijn vaak goedkoper dan wanneer je ze nieuw in de winkel zou kopen. Kijk dus ook eens voor nieuwe ruitenwisservloeistof of andere vervangende onderdelen voor jouw auto bij de autosloperij!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ruitenwisservloeistof".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl