advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 2 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 2 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 3 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 3 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Schokbrekers

   Om prettig te kunnen rijden en zo min mogelijk slijtage te veroorzaken aan een auto wordt er gebruik gemaakt van veringen en schokbrekers. Deze onderdelen vangen de klappen op als je over een hobbel of door een kuil rijdt. De schokbrekers of schokdempers zitten in de vering en dragen de complete auto. Zonder deze onderdelen zou de auto niet kunnen rijden omdat de wielen dan in de wielkasten vast zouden zitten. Het is afhankelijk van het merk en type auto dat je hebt welke soort schokbrekers de auto heeft. Om veilig te kunnen rijden is het zeer belangrijk dat de schokdempers goed werken.

   Defect of gebreken

   Door veel gebruik van een auto en door ouderdom kunnen schokbrekers gaan slijten. Het is dan mogelijk dat er gebreken aan de schokdempers ontstaan. Dit kun je vaak merken als de remweg van de auto langer duurt, door de bocht sturen moeilijk gaat, de auto last heeft van piepende banden of als de auto naar één bepaalde kant toe trekt tijdens het rijden. Schokbrekers moeten klappen kunnen opvangen en niet makkelijk terug kunnen veren. Als de auto nieuwe schokbrekers nodig heeft kun je dit testen door aan de buitenkant op de auto te duwen. Veert de auto na, dan zijn de schokbrekers aan vervanging toe.

   Schokbrekers kopen

   Het vervangen van onderdelen voor jouw auto kan flink wat geld kosten. Dan moeten de onderdelen ook nog eens in de auto gemonteerd worden. Gelukkig kun je besparen op de kosten voor aanschaf door nieuwe schokbrekers te kopen bij de autosloperij. Daar vindt je tegen aantrekkelijke prijzen gebruikte en tweedehands onderdelen voor jouw auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Schokbrekers".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl