advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 26 sec geleden
    Opel Agila
   • 7 min geleden
    Seat Arosa
   • 14 min geleden
    Opel Corsa
   • 16 min geleden
    Volkswagen Passat
   • 26 min geleden
    Volkswagen Golf
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Schokdemper

   Wanneer een auto over slecht wegdek moet rijden zijn goede schokdempers van essentieel belang. Een schokdemper zorgt er namelijk voor dat de wielen niet te veel gaan veren waardoor oneffenheden op een weg niet voor te veel schokken zorgen bij de inzittenden en de auto. De schokdemper bestaat uit een cilinder met vloeistof. Via kleine openingen in die cilinder kan dit vocht in en uit lopen. Verder zit er in de cilinder ook een zuiger die op en neer gaat. De vloeistof zorgt voor weerstand in de schokdemper waardoor bewegingen veroorzaakt door oneffenheden op het wegdek, gedempt worden.

   Schokdempers kapot

   Schokdempers zijn onderhevig aan slijtage. Door het constante op en neer gaan van de zuiger kan de werking langzaam en eigenlijk onmerkbaar achteruit gaan. Tijdens een apk-keuring worden schokdempers gecontroleerd. Wanneer de schokdempers van je auto versleten zijn kan dit gevaarlijk zijn omdat je auto minder stabiel zal zijn.

   Vervangen van de schokdempers

   Het vervangen van de schokdempers is echt een klus voor specialisten en vraagt om speciale gereedschap. Wanneer je de schokdempers laat vervangen dien je dat altijd zowel links als rechts te doen. Dit kan bij een nieuwe set al gauw om een paar honderd euro gaan. Wanneer je een kleine beurs hebt kun je ervoor kiezen tweedehands schokdempers aan te schaffen. Deze zijn een stuk goedkoper en wanneer aangekocht bij een betrouwbare partij kunnen ze nog jaren mee.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Schokdemper".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl