advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 46 min geleden
    Audi Audi A4
   • 49 min geleden
    Ford Ka
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Mini Mini Cooper
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Schroefset (verlagingsset of verhogingsset)

   Een schroefset gebruik je als je de hoogte van je auto zelf wil afstellen. Je kunt de auto met jouw gewenste aantal centimeters verlagen, doordat schroefsets vaak de originele schokdempers en veren vervangen. Wil je een nieuwe schroefset of zit je eraan te denken om de hoogte van je auto anders af te stellen? Lees hier dan alles over de geschikte schroefset voor jouw voorkeuren en auto.

   Hoger of lager?

   Door het gebruiken van een schroefset kun je dus zelf bepalen hoe hoog jouw auto boven het wegdek ligt. Maar wat is nou een fijne afstelling? Bij verlaging van de auto kun je makkelijker scherpe bochten maken en je kunt er een stuk sportiever en sneller mee rijden. Wel moet je er rekening mee houden dat de auto lager bij de grond zit en dat het rijcomfort minder kan worden. Hoewel verlaging (verlagingsset) van de auto het populairst is, kun je de auto ook omhoog zetten (verhogingsset). Dit zorgt voor een verhoogd in- en uitstapgemak en rijdt gemakkelijker over hobbels en verhogingen. Bepaal dus eerst welke hoogte jij het prettigst vindt en bekijk of je daarvoor een schroefset of juist veren nodig hebt.

   Schroefset

   Het installeren van de schroefset

   Een schroefset kan vrij duur zijn, je moet hierbij denken aan een paar honderd euro. Wanneer je geld wil besparen, kan een tweedehands set een goede oplossing zijn. Controleer dan wel van tevoren de kwaliteit en het type schroefset, want voor elke auto is een ander soort geschikt. Het installeren ervan is zelf te doen, mits je beschikt over een krik en de ruimte, en wat ervaring hebt met autowerk. Heb je dat niet? Dan kun je voor deze aanpassing ook terecht bij de garage.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Schroefset (verlagingsset of verhogingsset)".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl