Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 4 min geleden
  Bmw 7er Reihe
 • 13 min geleden
  Fiat Fiat Panda
 • 38 min geleden
  Nissan Nissan Qashqai
 • 43 min geleden
  Hyundai Matrix
 • 46 min geleden
  Frankia Frankia T650fd
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Sensoren

Elke auto beschikt over verschillende sensoren. Sommige sensoren zijn essentieel en in het belang van de rijveiligheid en sommige dienen alleen om het rijgemak te vergroten. Als sensoren aan vervanging toe zijn, dien je ze waarschijnlijk te vervangen. Wil je weten hoe je slijtage en defecten herkent en wat de meest voordelige vernieuwingsopties zijn? Dat lees je in dit artikel.

Verminderde functionaliteit

Sensoren, let op het gaat hier dus niet om bijvoorbeeld parkeersensoren, worden gebruikt om fouten te detecteren. Er zijn ontzettend veel soorten sensoren, van een wielsnelheids- tot een oliedruksensor. Als je problemen met je auto ondervindt, maar er geen fouten worden getoond in je dashboard, dan kan het zijn dat er bepaalde sensoren niet meer goed functioneren. Bij oudere auto’s komt het vaker voor dat sensoren niet werken of helemaal ontbreken. Bij een beurt of keuring zal dit waarschijnlijk aan het licht komen, maar het kan dus ook zijn dat je het ontbreken van werkende sensoren eerder al opmerkt.

Sensor auto kapot

Vervanging & onderdelen

Bijna alle types sensoren kun je gemakkelijk online bestellen. Je kunt kiezen uit volledig nieuwe onderdelen of een tweedehands versie. Tweedehands sensoren zijn een handige manier om geld te besparen. Ga wel op zoek naar een betrouwbare verkoper die onderdelen aanbiedt met garantie. Zo kom je niet van een koude kermis thuis. Als je  ervaring hebt met het sleutelen aan auto’s en je weet hoe de systemen werken, kun je bepaalde sensoren zelf installeren. Is dat niet het geval? Dan kun je ze vaak beter laten monteren door een professional.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sensoren".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl