advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 3 uur geleden
    Opel Movano
   • 6 uur geleden
    Opel Astra Sports Tourer
   • 6 uur geleden
    Volkswagen Polo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Sierlijsten

   Sierlijsten hebben zowel een esthetische als een functionele waarde. Je kunt er namelijk je auto mee personaliseren en opleuken, maar ze werken ook als extra bumper en bescherming. Er zijn ontzettend veel soorten sierlijsten, voor verschillende plekken en van verschillende kleuren en materialen. Lees in dit artikel over sierlijsten.

   Soorten

   Het is verstandig om vast te stellen op welke plek je de sierlijsten geplaatst wil hebben. Dit kan op plekken zoals de bumper, bij de lampen en rondom de deuren. Het is volledig afhankelijk van jouw voorkeuren en wensen en de uitstraling die jij jouw auto wil geven. Ook de kleur is belangrijk. Een zwarte sierlijst zal meer opvallen dan een transparante lijst, maar biedt natuurlijk nog steeds dezelfde beschermende functie. Je kunt geld besparen door tweedehands lijsten aan te schaffen, maar let er hierbij wel op dat deze nog mooi en onbeschadigd zijn. Anders wordt de auto er nauwelijks mooier en veiliger op.

   Installeren

   Het installeren en vervangen van de meeste sierlijsten is vaak vrij gemakkelijk zelf te doen. Sommige lijsten werken met een kliksysteem en kunnen op een voorzichtige manier verwijderd en weer opnieuw ingeklikt worden. Lees vooral goed de instructies door en bekijk het installatiesysteem. Lang niet alle lijsten werken met hetzelfde systeem. Sierlijsten rondom de ramen kunnen wat meer werk zijn, maar voor iemand met kluservaring is dit ook zelf te doen. Wil je het niet zelf regelen? Dan kun je naar een garage gaan waar dit snel gedaan kan worden!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sierlijsten".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl