Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 9 min geleden
  Opel Corsa
 • 9 min geleden
  Volvo V70
 • 29 min geleden
  Fiat 280
 • 30 min geleden
  Citroen Zx 1.4i Reflex E2
 • 36 min geleden
  Renault Kangoo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Sierlijsten

Sierlijsten hebben zowel een esthetische als een functionele waarde. Je kunt er namelijk je auto mee personaliseren en opleuken, maar ze werken ook als extra bumper en bescherming. Er zijn ontzettend veel soorten sierlijsten, voor verschillende plekken en van verschillende kleuren en materialen. Lees in dit artikel over sierlijsten.

Soorten

Het is verstandig om vast te stellen op welke plek je de sierlijsten geplaatst wil hebben. Dit kan op plekken zoals de bumper, bij de lampen en rondom de deuren. Het is volledig afhankelijk van jouw voorkeuren en wensen en de uitstraling die jij jouw auto wil geven. Ook de kleur is belangrijk. Een zwarte sierlijst zal meer opvallen dan een transparante lijst, maar biedt natuurlijk nog steeds dezelfde beschermende functie. Je kunt geld besparen door tweedehands lijsten aan te schaffen, maar let er hierbij wel op dat deze nog mooi en onbeschadigd zijn. Anders wordt de auto er nauwelijks mooier en veiliger op.

Installeren

Het installeren en vervangen van de meeste sierlijsten is vaak vrij gemakkelijk zelf te doen. Sommige lijsten werken met een kliksysteem en kunnen op een voorzichtige manier verwijderd en weer opnieuw ingeklikt worden. Lees vooral goed de instructies door en bekijk het installatiesysteem. Lang niet alle lijsten werken met hetzelfde systeem. Sierlijsten rondom de ramen kunnen wat meer werk zijn, maar voor iemand met kluservaring is dit ook zelf te doen. Wil je het niet zelf regelen? Dan kun je naar een garage gaan waar dit snel gedaan kan worden!

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sierlijsten".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl