Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Sleepoog

Een defecte auto kan niet altijd verder rijden. Om de auto toch te verplaatsen of naar een garage te brengen kan er gebruik worden gemaakt van een sleepoog. Een sleepoog is vaak gemonteerd op een auto of kan op de auto worden geschroefd. Dit is een zwaar en degelijk metalen voorwerp dat aan het uiteinde een ring (oog) heeft. Door dit oog kan de haak van een sleepkabel worden gestoken. Zo wordt het mogelijk om met behulp van het sleepoog en een andere auto jouw auto te verplaatsen. Wordt de auto opgehaald door een bergingswagen, dan trekt de lier van de bergingsauto jouw auto met behulp van het sleepoog op de aanhanger.

Nieuw sleepoog nodig

Door verschillende oorzaken kan een vast sleepoog defect zijn geraakt. Deze moet dan worden vervangen. Als je een auto hebt waarop het sleepoog moet worden vastgeschroefd, dan heb je een ook sleepoog nodig om de auto te kunnen verplaatsen als deze defect is. Vaak bevindt zich aan of onder de bumper een opening waarin het sleepoog kan worden vastgedraaid met behulp van schroefdraad. Het sleepoog zit dan stevig aan de carrosserie van de auto verbonden.

Sleepoog van de autosloperij

Als het sleepoog van jouw auto kapot is of als je een los sleepoog wilt kopen dan kun je daarvoor het beste naar de autosloperij. Bij de autosloperij koop je tegen lage prijzen nieuwe, gebruikte of tweedehands onderdelen voor jouw auto. Deze onderdelen zijn vaak afkomstig van gedemonteerde auto’s en zijn goed getest voordat ze aan jou kunnen worden verkocht. Kijk dus voor een nieuw sleepoog voor op jouw auto bij de autosloperij!

Sleepoog

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sleepoog".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl