advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 9 min geleden
    Rimor ----
   • 22 min geleden
    Skoda Citigo
   • 28 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 28 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 29 min geleden
    Toyota Starlet
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Sleepoog

   Een defecte auto kan niet altijd verder rijden. Om de auto toch te verplaatsen of naar een garage te brengen kan er gebruik worden gemaakt van een sleepoog. Een sleepoog is vaak gemonteerd op een auto of kan op de auto worden geschroefd. Dit is een zwaar en degelijk metalen voorwerp dat aan het uiteinde een ring (oog) heeft. Door dit oog kan de haak van een sleepkabel worden gestoken. Zo wordt het mogelijk om met behulp van het sleepoog en een andere auto jouw auto te verplaatsen. Wordt de auto opgehaald door een bergingswagen, dan trekt de lier van de bergingsauto jouw auto met behulp van het sleepoog op de aanhanger.

   Nieuw sleepoog nodig

   Door verschillende oorzaken kan een vast sleepoog defect zijn geraakt. Deze moet dan worden vervangen. Als je een auto hebt waarop het sleepoog moet worden vastgeschroefd, dan heb je een ook sleepoog nodig om de auto te kunnen verplaatsen als deze defect is. Vaak bevindt zich aan of onder de bumper een opening waarin het sleepoog kan worden vastgedraaid met behulp van schroefdraad. Het sleepoog zit dan stevig aan de carrosserie van de auto verbonden.

   Sleepoog van de autosloperij

   Als het sleepoog van jouw auto kapot is of als je een los sleepoog wilt kopen dan kun je daarvoor het beste naar de autosloperij. Bij de autosloperij koop je tegen lage prijzen nieuwe, gebruikte of tweedehands onderdelen voor jouw auto. Deze onderdelen zijn vaak afkomstig van gedemonteerde auto’s en zijn goed getest voordat ze aan jou kunnen worden verkocht. Kijk dus voor een nieuw sleepoog voor op jouw auto bij de autosloperij!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sleepoog".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl