advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 9 min geleden
    Renault Espace
   • 13 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 20 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 32 min geleden
    Volkswagen Tiguan
   • 1 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Slotbout

   De velgen van een auto zitten vast met wielbouten of wielmoeren. Het is afhankelijk van het merk en type auto op welke manier de wielen bevestigd zijn. Om ervoor te zorgen dat de velgen van de auto veilig vast zitten en beschermd zijn tegen bijvoorbeeld diefstal, kan er gebruik worden gemaakt van slotbouten. Slotbouten zijn bouten die alleen met een bepaalde sleutel los gedraaid kunnen worden die uniek is voor jouw slotbouten. Dit kan goed van pas komen als je een set met exclusieve of dure velgen hebt. De slotbout wordt dan op één van de punten waar normaal een standaard bout komt te zitten bevestigd en vastgedraaid.

   Slotbouten nodig

   Er zijn verschillende redenen waarom je slotbouten voor op jouw auto zou kunnen kopen. Op het moment dat je een nieuwe auto met dure velgen of dat je exclusieve velgen voor op jouw auto hebt gekocht dan is het aan te raden om deze goed te beveiligen. Met slotbouten kun je dan voorkomen dat de velgen worden gestolen. Ook als één of meerdere slotbouten die al op de auto aanwezig zijn vervangen moeten worden, dan kun je het beste nieuwe slotbouten kopen. Het is dan aan te raden om alle slotbouten op de velgen in één keer te vervangen.

   Bij de autosloperij

   Bij de autosloperij worden niet alleen auto’s gedemonteerd. Je kunt er ook terecht voor het kopen van nieuwe, gebruikte of tweedehands onderdelen. Ook voor slotbouten kun je vaak terecht bij de autosloperij. De slotbouten kunnen dan nieuw zijn of afkomstig van een gedemonteerde auto. Het grote voordeel van onderdelen kopen bij de autosloperij is dat je vaak een aantrekkelijke prijs betaald.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Slotbout".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl