advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Mini Mini Cooper S
   • 32 min geleden
    Nissan Nissan Almera Tino
   • 33 min geleden
    Seat Leon
   • 37 min geleden
    Renault Clio
   • 37 min geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Snelheidsmeter

   Op het dashboard van een auto bevinden zich vaak verschillende meters en instrumenten die je tijdens het rijden op de hoogte kunnen houden van de toestand van de auto. Misschien wel het belangrijkste instrument dat je tijdens het rijden nodig hebt is de snelheidsmeter. Hiermee wordt aangetoond hoe hard de auto rijdt. Zo kun je ervoor zorgen dat je niet harder rijdt dan de toegestane snelheid. De snelheidsmeter is vaak analoog, maar tegenwoordig ook veel digitaal. Een digitale snelheidsmeter wordt aangestuurd door de boordcomputer van de auto.

   Defect

   Als de snelheidsmeter van de auto kapot is dan is dit zeer gevaarlijk. Het is dan ook verplicht om een werkende snelheidsmeter in de auto te hebben zodat je veilig de weg op kunt. Is de snelheidsmeter defect, dan kun je de snelheid niet meer zien en moet het instrument worden vervangen. Een snelheidsmeter die digitaal wordt weergegeven en defect is, wordt vaak veroorzaakt door problemen met de boordcomputer. Het vervangen van de snelheidsmeter kun je het beste laten doen bij een garage. Hier wordt het nieuwe instrument weer vakkundig in jouw auto gemonteerd.

   Snelheidsmeter kopen bij de autosloperij

   Een nieuwe snelheidsmeter kun je voordelig kopen bij de autosloperij. Daar worden auto’s gedemonteerd die niet meer de weg op kunnen. Omdat er veel onderdelen van deze auto’s af komen die nog wel gebruikt kunnen worden, worden deze verkocht. Op deze manier kun jij een nieuwe snelheidsmeter kopen voor het merk en type auto dat jij hebt. Een groot voordeel van het kopen van gebruikte of tweedehands onderdelen bij de autosloperij is dat de prijzen voor deze onderdelen vaak zeer aantrekkelijk zijn in tegenstelling tot de nieuwprijs.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Snelheidsmeter".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl