Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Spatlap

Tijdens het rijden spat er vaak veel vuil op vanaf de weg. Dit vuil wordt grotendeels tegengehouden door de wielkasten en de spatborden van een auto. om ervoor te zorgen dat vuil nog beter wordt tegen gehouden is het mogelijk om spatlappen op de auto te monteren. Spatlappen zitten aan de achterzijde van een wielkast gemonteerd en vangen overtollig vuil op dat normaal tijdens het rijden tegen de auto aan komt. Met spatlappen houd je niet alleen vuil tegen, maar bescherm je de lak en de carrosserie van de auto ook nog eens extra tegen slijtage door bijvoorbeeld roest.

Vervangen van spatlappen

Spatlappen zijn vaak gemaakt van rubber en kunnen na verloop van tijd slijtage vertonen. Het rubber kan barsten of er kunnen scheuren in de spatlappen ontstaan waardoor het vuil niet meer kan worden tegen gehouden. Om dit wel weer goed te kunnen doen is het dan ook nodig om de spatlappen te vervangen voor nieuwe spatlappen. Ook als jouw auto geen spatlappen heeft en je de auto toch extra wilt beschermen tegen vuil dat afkomstig is van de weg tijdens het rijden, dan kun je daarvoor spatlappen monteren.

Spatlappen kopen bij de autosloperij

=Nieuwe spatlappen kun je kopen bij de autosloperij. Daar vindt je niet alleen spatlappen maar ook andere onderdelen die vaak afkomstig zijn van gesloopte auto’s. De nieuwe, tweedehands of gebruikte onderdelen die je op de autosloperij kunt kopen zijn vaak zeer aantrekkelijk geprijsd. Ben je op zoek naar spatlappen voor jouw merk en type auto, kijk dan eerst eens bij de autosloper en bespaar ook nog eens op de kosten voor het aanschaffen van nieuwe onderdelen voor jouw auto.

Spatlap

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Spatlap".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl