advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 min geleden
    Fiat Fiat Punto
   • 8 min geleden
    Suzuki Swift
   • 21 min geleden
    Opel Vectra
   • 32 min geleden
    Volkswagen Polo
   • 37 min geleden
    Opel Combo Van
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Spatlap

   Tijdens het rijden spat er vaak veel vuil op vanaf de weg. Dit vuil wordt grotendeels tegengehouden door de wielkasten en de spatborden van een auto. om ervoor te zorgen dat vuil nog beter wordt tegen gehouden is het mogelijk om spatlappen op de auto te monteren. Spatlappen zitten aan de achterzijde van een wielkast gemonteerd en vangen overtollig vuil op dat normaal tijdens het rijden tegen de auto aan komt. Met spatlappen houd je niet alleen vuil tegen, maar bescherm je de lak en de carrosserie van de auto ook nog eens extra tegen slijtage door bijvoorbeeld roest.

   Vervangen van spatlappen

   Spatlappen zijn vaak gemaakt van rubber en kunnen na verloop van tijd slijtage vertonen. Het rubber kan barsten of er kunnen scheuren in de spatlappen ontstaan waardoor het vuil niet meer kan worden tegen gehouden. Om dit wel weer goed te kunnen doen is het dan ook nodig om de spatlappen te vervangen voor nieuwe spatlappen. Ook als jouw auto geen spatlappen heeft en je de auto toch extra wilt beschermen tegen vuil dat afkomstig is van de weg tijdens het rijden, dan kun je daarvoor spatlappen monteren.

   Spatlappen kopen bij de autosloperij

   =Nieuwe spatlappen kun je kopen bij de autosloperij. Daar vindt je niet alleen spatlappen maar ook andere onderdelen die vaak afkomstig zijn van gesloopte auto’s. De nieuwe, tweedehands of gebruikte onderdelen die je op de autosloperij kunt kopen zijn vaak zeer aantrekkelijk geprijsd. Ben je op zoek naar spatlappen voor jouw merk en type auto, kijk dan eerst eens bij de autosloper en bespaar ook nog eens op de kosten voor het aanschaffen van nieuwe onderdelen voor jouw auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Spatlap".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl