Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 7 min geleden
  Chevrolet Matiz
 • 24 min geleden
  Alko Amc-1 Mc35xa
 • 41 min geleden
  Fiat 230
 • 42 min geleden
  Chevrolet Cruze
 • 59 min geleden
  Audi Audi A6
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Spruitstuk

De motor van een auto is voorzien van twee spruitstukken, namelijk een inlaatspruitstuk en een uitlaatspruitstuk. Deze zijn essentieel om de motor goed te laten functioneren. Als een spruitstuk beschadigd is, zal dit tot gevolg hebben dat de motor gaat haperen of dat je de auto niet goed meer kunt besturen omdat de brandstoftoevoer stagneert. Snelle reparatie is dan noodzakelijk.

Laat een defect spruitstuk deskundig vervangen

Als tijdens een onderhoudsbeurt wordt geconstateerd dat het spruitstuk van de auto defect is dan word je doorgaans geadviseerd om dit te laten vervangen. De motor van een auto heeft doorgaans twee spruitstukken, een inlaatspruitstuk dat zorgt voor een goede inspuiting van het mengsel van verdampte brandstof en lucht. En dan is er het uitlaatspruitstuk dat de uitlaatgassen afvoert richting de uitlaat van de auto om deze op die manier af te voeren. Voor beide spruitstukken geldt dat ze op enig moment vervangen moeten worden wegens slijtage.

Betaal een scherpe prijs voor een vervangend spruitstuk voor jouw auto

Wanneer een spruitstuk van de motor van jouw auto moet worden vervangen kun je in veel gevallen een gebruikt onderdeel kopen bij een autosloperij. Zij hebben van veel automerken onderdelen op voorraad, waaronder ook spruitstukken. Je kunt bij de autosloper informeren of er een spruitstuk beschikbaar is voor jouw merk en type auto. Dit kan in veel gevallen worden opgestuurd zodat je het niet ergens in het land hoeft op te halen. Gebruikte onderdelen, afkomstig van sloopauto’s, zijn uiteraard aanzienlijk goedkoper dan nieuwe.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Spruitstuk".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl