advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 6 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 7 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 7 uur geleden
    Mercedes-benz A 180
   • 7 uur geleden
    Opel Corsa X1.4sz
   • 7 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Stadslicht

   Aan de voor- en achterkant van een auto zijn verschillende soorten verlichting te vinden. De remlichten waarschuwen andere weggebruikers als jij afremt met de auto en de knipperlichten laten zien welke richting je op wilt. Om in het donker duidelijk zichtbaar te zijn heeft de auto ook verlichting. Eén van deze lichten is het stadlicht. Met een stadlicht, of parkeerlicht, kun je aantonen dat jouw auto ergens geparkeerd staat. Jouw auto is dan zichtbaar voor andere weggebruikers doormiddel van het stadslicht. De lampen die stadslicht genereren zijn twee kleine lampjes op de voorkant van de auto, de achterlichten en de verlichting van de kentekenplaat.

   Stadslicht defect

   Je moet met een auto altijd duidelijk zichtbaar zijn voor andere weggebruikers, dus ook in het donker. Daarom is het verplicht dat alle verlichting op een auto naar behoren werkt. Als de stadverlichting van de auto defect is of als er een lampje kapot is, dan moeten deze worden vervangen. Het vervangen van lampje gaat vaak zeer eenvoudig en is te lezen in de handleiding van de auto. Is de stadsverlichting defect dan kan er meer aan de hand zijn. Het is dan verstandig om de auto te laten controleren bij een garage.

   Onderdelen kopen

   Tweedehands, gebruikte en nieuwe onderdelen voor jouw auto kun je voordelig kopen bij de autosloperij. Het gaat dan vaak om onderdelen die afkomstig zijn van gedemonteerde auto’s die nog wel gebruikt kunnen worden. Heb je nieuwe lampjes nodig voor in de stadlichten of zijn de stadslichten van jouw auto aan vervanging toe? Dan vindt je bij de autosloperij de stadslichten die geschikt zijn voor jouw type en merk auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Stadslicht".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl