advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 9 min geleden
    Volvo V60
   • 21 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Steekas

   De steekas van een auto zorgt voor de aandrijving van de wielen. Deze worden doormiddel van de steekas aangedreven vanuit de versnellingsbak. Op het moment dat je gas geeft wordt er energie vanuit de motor, met behulp van de zuigers, naar de versnellingsbak toegestuurd. Vervolgens wordt deze energie met behulp van de steekas naar de 4 wielen over gebracht zodat deze gaan draaien en de auto in beweging komt. Een steekas is dus een zeer belangrijk onderdeel van een auto en moet daarom ook goed kunnen functioneren.

   Defecte of kapotte steekas

   Als de steekas van de auto kapot of defect is dan is dit al gauw te merken. De auto maakt veel geluid en de kans is groot dat de versnellingspook begint te trillen. Ook het stuur van de auto is vaak moeilijk recht te houden. Als de steekas doormidden breekt dan is de kans groot dat de gebroken onderdelen de rest van de auto tijdens het rijden beschadigen. Daarom is het belangrijk dat een steekas die veel slijtage vertoond op tijd wordt vervangen om erger te voorkomen. Je zorgt er dan voor dat de auto beter rijdt en dat deze minder snel slijt.

   Nieuwe steekas

   Goedkope onderdelen kun je vinden bij de autosloperij. Bij de autosloperij worden nieuwe, gebruikte en tweedehands onderdelen verkocht die afkomstig zijn van voertuigen die naar de sloop zijn gebracht. Deze onderdelen, zoals een nieuwe steekas voor jouw auto, zijn nog wel bruikbaar en worden dan na controle verkocht. Het grootste voordeel van de onderdelen die je bij de autosloperij kunt kopen is dat de prijzen voor deze onderdelen een stuk lager zijn dan in de winkel.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Steekas".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl