advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 19 min geleden
    Ford Focus
   • 23 min geleden
    Renault Clio
   • 46 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 3 uur geleden
    Nissan Nissan Note
   • 3 uur geleden
    Mazda Mazda 6
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Stofhoes

   Schokdempers en veringen zorgen ervoor dat een auto stabiel op de weg licht en goed over hobbelige wegen kan rijden. Om ervoor te zorgen dat deze onderdelen goed beschermt worden, wordt er gebruik gemaakt van een stofhoes. Een stofhoes is gemaakt van rubber en zit om de schokdemper heen. Deze zorgt ervoor, zoals de naam al doet vermoeden, dat vuil en stof geen invloed kunnen hebben op het functioneren van de schokdemper. Hierdoor wordt de levensduur van de schokdemper verlengt en kun je veilig op weg zonder dat de auto snel slijtage vertoond.

   Gescheurde stofhoezen

   Net als de schokdempers veren ook de stofhoezen mee tijdens het rijden. Omdat de stofhoezen van rubber zijn gemaakt, kunnen ze na verloop van tijd slijtage vertonen. Het is dan zelfs mogelijk dat het rubber van de stofhoezen door vuil of ouderdom gaat barsten en scheuren. Als dat gebeurd dan worden de schokdempers niet meer goed beschermd en krijgen vuil en stof de kans om de schokdempers aan te tasten. De schokdempers zullen dan sneller slijten en beschadigen. Het is daarom verstandig om de stofhoezen vroegtijdig te laten vervangen bij een garage.

   Onderdelen kopen bij de autosloperij

   Als je op zoek bent naar nieuwe stofhoezen om de schokdempers van jouw auto mee te beschermen, breng dan eens een bezoek aan de autosloperij. Daar worden de onderdelen van gedemonteerde auto’s verkocht die nog in goede staat verkeren. Ook is het vaak mogelijk om nieuwe onderdelen te kopen. Stofhoezen kun je dan tegen aantrekkelijke prijzen en met de beste kwaliteit kopen op de autosloperij. Ook andere onderdelen voor jouw type en merk auto vindt je daar tegen aantrekkelijke prijzen!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Stofhoes".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl