Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 8 min geleden
  Mercedes-benz A 190
 • 40 min geleden
  Chevrolet Volt
 • 41 min geleden
  Fiat Fiat Brava
 • 50 min geleden
  Renault Megane
 • 51 min geleden
  Mitsubishi Mitsubishi Asx
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Stuuras

Bij een forse aanrijding kan het gebeuren dat de stuuras afbreekt. Er kan ook een probleem ontstaant als gevolg van dagelijks gebruik. Als de stuuras van je auto niet goed meer functioneert, kan dit onveilige situaties opleveren. Ook wordt je auto afgekeurd voor de APK als er een probleem is met de stuuras. Na afkeuring mag je niet meer met de auto rijden tot het probleem is opgelost.

De stuuras vervangen is een flinke klus

Het vervangen van de stuuras is meestal werk voor de professional. Het is namelijk geen eenvoudige klus. Alleen ervaren klussers zullen dit zelf kunnen. Als je merkt dat het besturen van je auto niet meer zuiver gaat, kan er sprake zijn van speling op de stuuras. Dit kan soms verholpen worden, maar als je pech hebt moet de stuuras worden vervangen. Een gebruikt onderdeel is in dat geval natuurlijk een stuk voordeliger dan nieuw.

Koop een vervangende stuuras bij de autosloperij

Heb je een vervangende stuuras nodig, dan kun je in veel gevallen gebruik maken van een tweedehands exemplaar. Deze zijn regelmatig te koop bij een autosloperij. Je kunt informeren of er een stuuras op voorraad is, afkomstig van een sloopauto of een schade auto. Geef daarbij wel duidelijk het merk en type door, zodat je het juiste onderdeel ontvangt.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Stuuras".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl