advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 9 min geleden
    Peugeot 5008
   • 12 min geleden
    Seat Ibiza
   • 23 min geleden
    Audi Audi A3
   • 33 min geleden
    Peugeot 206
   • 39 min geleden
    Toyota Toyota Mr2
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Stuurkogel

   Het besturingssysteem van een auto lijkt heel eenvoudig. Je draait aan het stuur en de auto gaat de richting op die jij wilt. Hiervoor zijn echter wel veel verschillende onderdelen nodig om dit perfect te laten verlopen. Het stuur zit bevestigd aan de stuurkolom en om de wielen te laten draaien zit deze met een stuurkogel aan de wielophanging vast. Zodra het wiel van de auto wordt gedraaid en de stuurkolom meedraait, zorgt de stuurkogel er dus voor dat de wielen ook kunnen draaien.

   Kapot of versleten

   Een stuurkogel kan door veel gebruik of door weinig bescherming gaan slijten of beschadigen. Als een stuurkogel kapot of versleten is dan is dit te merken aan verschillende zaken. Sturen gaat bijvoorbeeld moeilijker of het stuur trilt tijdens het rijden. Door speling in de stuurkogel kan het ook zijn dat de auto niet meer recht op de weg kan blijven liggen. Om ervoor te zorgen dat er niet meer slijtage ontstaat of dat er schade aan de auto wordt toegebracht door de kapotte stuurkogel, moet deze worden vervangen bij de garage.

   Vervangen van de stuurkogel

   Het vervangen van de stuurkogel moet vakkundig en precies gebeuren. Daarom kun je dit het beste laten doen bij een garage. De onderdelen die je nodig hebt kun je wel het beste zelf kopen. Dit kan voordelig bij de autosloperij waar je onderdelen zoals een nieuwe stuurkogel tegen lage prijzen kunt kopen. De stuurkogel is dan afkomstig uit een zelfde type en merk auto als dat jij hebt. Het onderdeel is goed gecontroleerd en kan jouw auto weer perfect laten rijden. Kijk daarom eens bij de autosloperij voor nieuwe onderdelen!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Stuurkogel".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl