advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 7 min geleden
    Renault Clio
   • 36 min geleden
    Peugeot 307
   • 2 uur geleden
    Ford Ka
   • 2 uur geleden
    Opel Vectra-b
   • 3 uur geleden
    Renault Megane
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Stuurkolom

   Een auto bestaat uit duizenden onderdelen die nauwkeurig op elkaar afgestemd zijn en samen moeten werken om de auto veilig de weg op te krijgen. Belangrijk tijdens het rijden is dat je goed kunt sturen. Het stuur van de auto zit bevestigd op de stuurkolom en biedt de mogelijkheid om met kleine bewegingen de auto bij te sturen. Als je aan het stuur draait dan beweegt de stuurkolom. De stuurkolom zorgt er dan voor dat de voorste twee wielen van de auto de kant op draaien in de richting van waar naar jij het wiel toe draait.

   Defecte stuurkolom

   Om een auto precies en verantwoord te kunnen besturen moet de stuurkolom in perfecte staat zijn. Alle onderdelen die aan de stuurkolom bevestigd zitten en die onderdeel zijn van de stuurkolom moeten dan ook goed afgesteld zijn. Zo mag er geen speling in de stuurkolom zitten. Als dit wel het geval is dan bestaat de kans dat de auto moeilijk te besturen is of dat er onderdelen los komen te zitten. Een compleet defecte stuurkolom maakt het vaak onmogelijk om met de auto te kunnen sturen. Het is dan aan te raden om de hele stuurkolom te vervangen voor een nieuwe.

   Nieuwe stuurkolom kopen bij de autosloperij

   Elk type en merk auto heeft andere onderdelen nodig. Als de stuurkolom van jouw auto aan vervanging toe is kun je daarom het beste eens kijken bij de autosloperij. Onderdelen die afkomstig zijn van gedemonteerde voertuigen worden daar tegen aantrekkelijke prijzen verkocht. De kans is dan ook groot dat je een nieuwe stuurkolom vindt die geschikt is voor in jouw auto. Het grootste voordeel is dan dat je voordelig uit bent!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Stuurkolom".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl