advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 21 min geleden
    Peugeot 307
   • 1 uur geleden
    Ford Ka
   • 2 uur geleden
    Opel Vectra-b
   • 3 uur geleden
    Renault Megane
   • 3 uur geleden
    Nissan Nissan Micra
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Stuurstang

   De besturing van een auto bestaat uit een complex systeem van stangen, buizen en kogels. Deze zorgen er samen voor dat wanneer jij aan het stuur draait, de auto ook de juiste kant op gaat. Het stuur van de auto zit bevestigd aan de stuurstang die op zijn beurt weer de stuurkolom aanstuurt. Een stuurstang moet stevig zijn en stabiel zodat je tijdens het rijden zonder problemen de auto kunt besturen. Het moet dan ook geen moeite kosten om de auto te kunnen besturen.

   Een defecte stuurstang

   Een auto met een defecte stuurstang is niet goed te besturen. Dit kan komen doordat er speling in de stuurstang zit. Als een stuurstang beschadigd is dan bestaat de kans dat deze afbreekt of dat het stuur tijdens het rijden niet meer kan bewegen. Een versleten of defecte stuurstang moet dan ook zo snel mogelijk worden vervangen voor een nieuwe om ervoor te zorgen dat je weer veilig de weg op kunt. Om ervoor te zorgen dat de stuurstang op de juiste manier wordt gemonteerd, kun je het beste naar een garage toe gaan.

   Bij de autosloperij een nieuwe stuurstang kopen

   Als je een nieuwe stuurstang wilt kopen dan kan dit aardig oplopen wat de kosten betreft. Breng daarom een bezoek aan de autosloperij als je op zoek bent naar een nieuwe stuurstang of een ander vervangend onderdeel voor jouw auto. Je kunt bij de autosloperij namelijk onderdelen kopen die van gedemonteerde auto’s af komen maar die nog wel goed zijn voor gebruik. Bijkomend voordeel is dat je voor deze onderdelen een gereduceerd tarief betaald terwijl je toch de beste kwaliteit koopt.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Stuurstang".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl