advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 57 min geleden
    Volvo V60
   • 1 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 3 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 3 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Temperatuursensor

   Tijdens het rijden mag de motor van een auto niet te heet worden. Om voor voldoende koeling te zorgen wordt er dan ook gebruik gemaakt van koelvloeistof. De temperatuur van de auto wordt in de gaten gehouden door een temperatuursensor. Deze geeft de temperatuur van de motor aan die vaak is af te lezen op het dasboard. Is de motor te warm dan zal het instrument op het dashboard dit aangeven. De auto moet dan afkoelen en de kans bestaat dat er te weinig koelvloeistof aanwezig is.

   Vervangen van de temperatuursensor

   Omdat de temperatuur van de motor niet te hoog mag oplopen moet dit goed gecontroleerd kunnen worden. Dit kan met de temperatuursensor. Als de sensor niet goed werkt dan is de kans groot dat de temperatuur van de motor oploopt waardoor er schade kan ontstaan. Het is dan ook belangrijk dat de temperatuursensor goed werkt. Als de sensor niet meer naar behoren werkt dan moet deze worden vervangen voor een nieuwe sensor. Dit kan worden gedaan bij een garage.

   Onderdelen van de autosloperij

   Niet alleen een nieuwe temperatuursensor maar ook allerlei andere onderdelen die geschikt zijn voor jouw type en merk auto kun je kopen bij de autosloperij. De onderdelen die daar verkocht worden zijn nieuw, gebruikt of tweedehands en voor een groot deel afkomstig uit gedemonteerde auto’s. De prijzen voor deze producten zijn zeer aantrekkelijk en kunnen jou een hoop kosten besparen. Als je een nieuwe temperatuursensor voor jouw auto koopt bij de autosloperij dan kun je deze eenvoudig bij een garage in jouw auto laten plaatsen. Kijk dus voor een nieuwe sensor of voor andere vervangende onderdelen voor jouw auto bij de autosloperij!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Temperatuursensor".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl