advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 4 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 4 uur geleden
    Mercedes-benz A 180
   • 4 uur geleden
    Opel Corsa X1.4sz
   • 4 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Transmissiefilter

   Met een transmissiefilter in een auto wordt de olie die in de motor zorgt voor de smering van alle onderdelen schoon gehouden. Alle onderdelen die bewegen in de motor en die ervoor zorgen dat de auto kan rijden zijn voorzien van olie om de onderdelen soepel te kunnen laten bewegen. De olie die hiervoor gebruikt wordt zit in een afgesloten systeem en moet schoon zijn. Als de olie niet schoon is en als er vuil of stofdeeltjes in de olie terecht komen, dan bestaat de kans groot dat onderdelen gaan slijten.

   Verstopt of kapot

   Het vuil wordt opgevangen door het transmissiefilter dat ervoor zorgt dat de olie lange tijd gebruikt kan worden. Als er toch vuil bij de bewegende delen van de auto komt dan zijn slijtage en schade sneller een feit. Een transmissiefilter raakt na verloop van tijd en veel gebruik vaak verzadigd. Het is niet mogelijk om het filter te reinigen, dus is het dan noodzakelijk dat deze wordt vervangen door een nieuw transmissiefilter. Dit is ook het geval als het filter kapot is. De olie kan dan binnen korte tijd vervuild raken en voor problemen zorgen.

   Nieuw transmissiefilter kopen

   Voor een nieuw transmissiefilter of andere vervangende onderdelen voor op jouw auto kun je terecht bij de autosloperij. Daar worden de bruikbare onderdelen verkocht die afkomstig zijn van gesloopte auto’s. Deze onderdelen worden gecontroleerd en verkocht tegen lagere prijzen dan wanneer je de onderdelen nieuw zou kopen in een winkel. Op deze manier kun je dus ook voordelig een nieuw transmissiefilter voor jouw auto kopen bij de autosloperij. Dat scheelt in de kosten en je draagt bij aan het hergebruik van materiaal!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Transmissiefilter".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl