Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 17 min geleden
  Audi Audi A2
 • 47 min geleden
  Audi Audi A3
 • 58 min geleden
  Opel Insignia Limousine Nb
 • 58 min geleden
  Opel Insignia Limousine Nb
 • 1 uur geleden
  Audi Audi A3
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Trekhaak

Een trekhaak op je auto is een erg handig onderdeel voor bijvoorbeeld wanneer je op vakantie wilt gaan en een caravan mee moet. Een trekhaak zorgt ervoor zoals de naam al vermoedt, dat je een aanhangwagen, caravan of een fietsenrek mee kan vervoeren. Veel auto’s hebben een trekhaak maar wanneer je auto deze niet heeft is het wel mogelijk er een op te zetten. Dat kan bij een dealer maar ook bij gespecialiseerde bedrijven.

Een trekhaakdoos voor goede verlichting

Belangrijk bij een trekhaak is, is dat de trekhaakdoos in orde is. Hier zit namelijk het aansluitpunt voor de verlichting van de aanhangwagen of caravan. Wanneer dit stuk is kunnen de achterlichten, remlichten en knipperlichten van de aanhangwagen het niet doen. Naast dat dit niet mag is het zeer onveilig om op die manier de weg op te gaan.

Een trekhaak aanschaffen

Heeft je auto geen trekhaak of is deze aan vervanging toe? Dan kun je deze zelf vervangen of door een vakman laten doen. Of je een nieuwe trekhaak gebruikt of een gebruikte is een stuk voorkeur. Nieuwe trekhaken zijn volop te koop via fysieke winkels of online. Een tweedehands trekhaak kun je vinden op een sloperij maar ook online bestellen.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Trekhaak".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl