Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Turbo

De turbo van een auto zorgt ervoor dat de lucht die bij de brandstof wordt gevoegd met veel druk in de motor komt. Hierdoor ontstaat er sneller verbranding en kan de motor eenvoudiger draaien. Door de turbo gaat de auto ook beter presteren. De turbo van een auto bestaat uit twee draaiende delen die ervoor zorgen dat lucht met hoge snelheid kan worden verplaatst. Uitlaatgassen gaan met hoge snelheid de auto uit door toedoen van het ene draaiende deel en het andere draaiende deel zuigt tegelijkertijd met hoge snelheid lucht aan. Deze lucht zorgt dan in combinatie met brandstof voor een snelle verbranding onder hoge druk.

Turbo kapot

Als de turbo van de auto kapot is dan is dat al snel merkbaar. De auto heeft dan minder vermogen en kan vaak niet de snelheden en de kracht bereiken die hij normaal wel heeft. De turbo kan kapot gaan door een technisch mankement of door slijtage. Ook kan vuil ervoor zorgen dat de draaiende delen van de turbo niet, of niet goed meer kunnen draaien. Het is in deze gevallen dan noodzakelijk dat de turbo van de auto wordt vervangen voor een nieuw onderdeel.

Een turbo kopen bij de autosloperij

Een tweedehands, gebruikte of nieuwe turbo kun je vaak wel kopen bij de autosloperij. Autodonderdelen worden bij de autosloperij tegen lage prijzen verkocht omdat ze afkomstig zijn van gedemonteerde auto’s. Deze tweedehands en gebruikte onderdelen verkeren nog in perfecte staat. Op deze manier kun jij dus een nieuwe turbo of andere onderdelen voor jouw auto kopen. Je betaald dan een aantrekkelijke prijs en zorgt ervoor dat onderdelen kunnen worden hergebruikt.

Turbo

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Turbo".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl