advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 42 min geleden
    Opel Vectra-c-station Wagon
   • 42 min geleden
    Opel Vectra-c-station Wagon
   • 42 min geleden
    Opel Vectra-c-station Wagon
   • 1 uur geleden
    Renault Espace
   • 1 uur geleden
    Volkswagen Golf
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Turbo

   De turbo van een auto zorgt ervoor dat de lucht die bij de brandstof wordt gevoegd met veel druk in de motor komt. Hierdoor ontstaat er sneller verbranding en kan de motor eenvoudiger draaien. Door de turbo gaat de auto ook beter presteren. De turbo van een auto bestaat uit twee draaiende delen die ervoor zorgen dat lucht met hoge snelheid kan worden verplaatst. Uitlaatgassen gaan met hoge snelheid de auto uit door toedoen van het ene draaiende deel en het andere draaiende deel zuigt tegelijkertijd met hoge snelheid lucht aan. Deze lucht zorgt dan in combinatie met brandstof voor een snelle verbranding onder hoge druk.

   Turbo kapot

   Als de turbo van de auto kapot is dan is dat al snel merkbaar. De auto heeft dan minder vermogen en kan vaak niet de snelheden en de kracht bereiken die hij normaal wel heeft. De turbo kan kapot gaan door een technisch mankement of door slijtage. Ook kan vuil ervoor zorgen dat de draaiende delen van de turbo niet, of niet goed meer kunnen draaien. Het is in deze gevallen dan noodzakelijk dat de turbo van de auto wordt vervangen voor een nieuw onderdeel.

   Een turbo kopen bij de autosloperij

   Een tweedehands, gebruikte of nieuwe turbo kun je vaak wel kopen bij de autosloperij. Autodonderdelen worden bij de autosloperij tegen lage prijzen verkocht omdat ze afkomstig zijn van gedemonteerde auto’s. Deze tweedehands en gebruikte onderdelen verkeren nog in perfecte staat. Op deze manier kun jij dus een nieuwe turbo of andere onderdelen voor jouw auto kopen. Je betaald dan een aantrekkelijke prijs en zorgt ervoor dat onderdelen kunnen worden hergebruikt.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Turbo".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl