Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 5 uur geleden
  Volkswagen Polo
 • 8 uur geleden
  Volvo Xc40
 • 8 uur geleden
  Chevrolet Epica
 • 9 uur geleden
  Chevrolet Aveo
 • 9 uur geleden
  Dethleffs T 6446
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Turbocharger

De turbocharger, ook wel kortweg turbo genoemd, is een populair onderdeel op zowel personenauto’s als vrachtwagens. De turbo zorgt ervoor dat er door middel van de juiste druk meer lucht in de cilinders wordt gepompt waardoor de motor betere prestaties levert. Fabrikant DAF paste dit principe als eerste toe, inmiddels is het gangbaar voor zowel diesel- als benzineauto’s. De turbocharger is wel een kwetsbaar onderdeel van de motor.

Wat als de turbocharger niet meer goed werkt?

Als de turbocharger niet meer goed werkt merk je dat aan het feit dat je minder vermogen hebt tijdens het rijden. Dat hoeft geen enorm groot probleem te zijn, vaak kun je wel gewoon blijven rijden. Maar het is natuurlijk wel ergerlijk als je gewend bent dat je over een turbolader kunt beschikken. Je kunt dit onderdeel vervangen of laten vervangen door gebruik te maken van het aanbod aan tweedehands auto onderdelen. Dit is vaak een stuk goedkoper dan de turbocharger door een nieuw exemplaar te laten vervangen.

Waar koop ik een gebruikte turbocharger?

Als je op zoek bent naar een tweedehands turbocharger, informeer dan eens bij een autosloperij. Zij krijgen regelmatig sloopauto’s en auto’s met schade waarbij de nog bruikbare onderdelen worden gedemonteerd. De kans is groot dat je hier een goed werkende turbo voor je auto kunt vinden. Geef altijd wel het correctie merk en type door, zodat je het juiste onderdeel ontvangt.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Turbocharger".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl