advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 10 min geleden
    Mercedes-benz A 180 D
   • 14 min geleden
    Volvo S60
   • 59 min geleden
    Audi Audi A4
   • 1 uur geleden
    Volkswagen Touran
   • 2 uur geleden
    Opel Insignia Limousine Nb
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Uitlaatklep

   Om een auto te laten rijden wordt brandstof verbrand in de verbrandingsmotor. Hierbij komen allerlei gassen vrij die afgevoerd moeten worden op een manier die geen schade toebrengt aan de auto en niet meer dan nodig aan de omgeving. Deze verbrandingsgassen worden door de uitlaatklep op een cilinder afgevoerd. Hier zorgt een zuiger ervoor dat de gassen via een opwaartse beweging de cilinder verlaten via de kleppen. Deze uitlaatklep wordt indirect geopend door de nokkenas en de sluiting gebeurd door veren.

   Specificaties van een uitlaatklep

   De uitlaatkleppen zitten in de cilinderkop. Deze is bij huidige auto’s vaak gemaakt van aluminium, voorheen werd vaker gebruik gemaakt van gietijzer. Om te zorgen dat het dichtslaan van de kleppen op de cilinderkop geen schade toebrengt aan het materiaal, zitten er ringen van speciaal gehard staal in de kop van de cilinder. Moderne motoren beschikken per cilinder meestal over twee uitlaatkleppen voor de gassen en inlaatkleppen voor de brandstof. Bij oudere motors is dit vaker van elk een.

   De uitlaatklep vervangen is een uitgebreide klus

   Een uitlaatklep kan verbranden of op een andere manier kapot gaan. Uitlaatkleppen vervangen zijn voor een onervaren persoon een klus die beter aan een specialist overgelaten kan worden. Er wordt gebruikgemaakt van speciaal gereedschap en vele onderdelen moeten uit elkaar gehaald worden en na het vervangen van de kleppen weer in elkaar gezet worden.
   Wanneer je op zoek bent naar onderdelen om de uitlaatkleppen te vervangen kun je op verschillende website terecht. Ook kun je je laten informeren in fysieke winkels. En voor de echte sleutelaars is rondneuzen op een sloperij voor een gebruikte stuk geen straf. Controleer of laat het onderdeel controleren door een vakman voordat je het in je auto plaats.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Uitlaatklep".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl