advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 12 min geleden
    Peugeot 307
   • 1 uur geleden
    Ford Ka
   • 2 uur geleden
    Opel Vectra-b
   • 2 uur geleden
    Renault Megane
   • 3 uur geleden
    Nissan Nissan Micra
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   V-snaar

   De V-snaar is een aandrijfriem die in auto’s wordt gebruikt voor de aandrijving van verschillende onderdelen van de auto. De V-snaar zit dan gespannen tussen twee of meerdere tandwielen die in werking worden gezet doordat één van de wielen begint te draaien. De V-snaar zorgt er dan voor dat de andere wielen in werking worden gezet. In moderne auto’s wordt er ook gebruik gemaakt van een distributieriem of zelfs van een distributieketting. Voor goed gebruik van de auto moet de V-snaar goed gespannen zijn en geen schade of slijtage vertonen.

   Nieuwe V-snaar nodig

   Als de V-snaar versleten is en knapt tijdens het rijden dan kan dit grote gevolgen hebben voor de motor en andere onderdelen. Het is dan ook belangrijk dat de V-snaar na een bepaald aantal kilometers wordt vervangen. Slijtage aan de V-snaar is vaak op te merken aan het piepende geluid dat de auto maakt. Dit komt doordat het rubber van dit onderdeel is uitgedroogd en niet meer soepel kan bewegen. Het rubber dat is uitgedroogd kan gaan barsten en scheuren vertonen waardoor de V-snaar uiteindelijk kan knappen. Hierdoor kan het rijden niet meer goed gaan.

   Onderdelen kopen

   Een nieuwe V-snaar maar ook andere nieuwe, gebruikte of tweedehands onderdelen voor jouw auto kun je voordelig kopen bij de autosloperij. Daar worden niet alleen auto’s gedemonteerd en gesloopt maar er worden ook de onderdelen uit deze auto’s die nog bruikbaar zijn weer verkocht voor hergebruik. De prijzen voor deze artikelen zijn zeer aantrekkelijk en kunnen jouw een hoop kosten besparen. Ga dus voor een nieuwe V-snaar of andere onderdelen voor jouw auto eens langs bij de autosloperij!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "V-snaar".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl