Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

V-snaar

De V-snaar is een aandrijfriem die in auto’s wordt gebruikt voor de aandrijving van verschillende onderdelen van de auto. De V-snaar zit dan gespannen tussen twee of meerdere tandwielen die in werking worden gezet doordat één van de wielen begint te draaien. De V-snaar zorgt er dan voor dat de andere wielen in werking worden gezet. In moderne auto’s wordt er ook gebruik gemaakt van een distributieriem of zelfs van een distributieketting. Voor goed gebruik van de auto moet de V-snaar goed gespannen zijn en geen schade of slijtage vertonen.

Nieuwe V-snaar nodig

Als de V-snaar versleten is en knapt tijdens het rijden dan kan dit grote gevolgen hebben voor de motor en andere onderdelen. Het is dan ook belangrijk dat de V-snaar na een bepaald aantal kilometers wordt vervangen. Slijtage aan de V-snaar is vaak op te merken aan het piepende geluid dat de auto maakt. Dit komt doordat het rubber van dit onderdeel is uitgedroogd en niet meer soepel kan bewegen. Het rubber dat is uitgedroogd kan gaan barsten en scheuren vertonen waardoor de V-snaar uiteindelijk kan knappen. Hierdoor kan het rijden niet meer goed gaan.

Onderdelen kopen

Een nieuwe V-snaar maar ook andere nieuwe, gebruikte of tweedehands onderdelen voor jouw auto kun je voordelig kopen bij de autosloperij. Daar worden niet alleen auto’s gedemonteerd en gesloopt maar er worden ook de onderdelen uit deze auto’s die nog bruikbaar zijn weer verkocht voor hergebruik. De prijzen voor deze artikelen zijn zeer aantrekkelijk en kunnen jouw een hoop kosten besparen. Ga dus voor een nieuwe V-snaar of andere onderdelen voor jouw auto eens langs bij de autosloperij!

V-snaar

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "V-snaar".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl