advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 59 min geleden
    Volvo V60
   • 1 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 3 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 3 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Veerpoot

   De veerpoten van een auto zorgen ervoor dat de auto tegen schokken kan. Vaak bestaat een veerpoot uit meerdere onderdelen zoals een schokdemper en een veer. De combinatie van deze onderdelen zorgen ervoor dat de auto op de weg kan staan en worden gebruikt als wielophanging. De verpoot zorgt voor demping tijdens het rijden als er wordt geremd, als je door de bocht gaat of als je over hobbels rijdt. Hierdoor komt er veel kracht op de veerpoten te staan die dan ook van goede kwaliteit moeten zijn.

   Veerpoot kapot

   Als een veerpoot kapot is dan kun je dat aan verschillende zaken merken. De kans is dan groot dat de auto niet meer in een rechte lijn kan rijden en dat je bij hobbels veel na vering hebt. Als je op de auto duwt op de plek waar de veerpoot zit en als deze vaak terug veert, dan is de veerpoot waarschijnlijk defect. Je moet de veerpoot dan zo snel mogelijk laten vervangen om weer veilig te kunnen rijden en om meer schade aan de auto te voorkomen. Het vervangen van de veerpoot kun je het beste laten doen door een monteur bij een garage.

   Kopen van een veerpoot bij de autosloperij

   Een nieuwe veerpoot kun je zelf kopen en kan jou veel kosten besparen. Als je een nieuwe veerpoot wilt kopen, breng dan eens een bezoek aan de autosloperij. Voertuigen die gedemonteerd worden hebben vaak nog veel onderdelen die wel bruikbaar zijn. Deze onderdelen worden dan na controle tegen aantrekkelijke prijzen verkocht door de autosloperij. Je kunt daar dus ook een nieuwe, gebruikte of tweedehands veerpoot voor jouw auto kopen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Veerpoot".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl