Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 5 min geleden
  Fiat Fiat Punto
 • 24 min geleden
  Bmw 3er Reihe
 • 33 min geleden
  Alfa Romeo Alfa 75 Twin Spark 2.0 U9
 • 57 min geleden
  Ford Fusion
 • 1 uur geleden
  Peugeot 207
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Velgen

De velgen van de auto maken deel uit van de wielen van het voertuig waar de banden op liggen. De functie van de velgen is om de banden op hun plaats te houden. Afgezien van de band, wordt over het algemeen de naam velgen voor het gehele wiel gebruikt.

De eigenschappen van velgen

De eigenschappen van velgen hangen voornamelijk af van het materiaal, waarmee deze is gemaakt. De belasting die het voertuig moet dragen bepaalt de sterkte van het materiaal. Tevens zijn de bevestigingsgaten voor de bouten van belang. Hoe zwaarder een auto is, hoe meer gaten er op de velgen te vinden zijn. Voor de veiligheid moeten velgen perfect kunnen passen op de banden.

Hoe velgen aan te kopen?

De snelste manier om aan andere (nieuwe) velgen te komen is het internet. Hierbij heb je de keus uit verschillende aanbieders die je kunnen voorzien in de velg die je je wenst. Het maakt niet uit of de velgen gebruikt of nieuw zijn, alles is beschikbaar. Natuurlijk kun je daarnaast ook naar een zaak stappen om je velgen te kopen. Bovendien is de sloop ook nog een mogelijkheid om de gezochte velg(en) aan te schaffen. Let er wel altijd op bij het kopen van gebruikte velgen dat er geen defecten aanwezig zijn voordat je tot aankoop overgaat.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Velgen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl