advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 21 sec geleden
    Seat Ateca
   • 4 min geleden
    Seat Ibiza
   • 1 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 1 uur geleden
    Audi Q5
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Verdamper (airco)

   De airco van een auto zorgt voor verkoeling, maar de airco moet zelf ook goed gekoeld en verwarmd kunnen worden. De luchtverdeling van de airco wordt door de verdamper geregeld. De verdamper bestaat uit een systeem van buizen waardoor de aircovloeistof stroomt. De lucht die langs de verdamper van de airco de auto binnen wordt geblazen wordt koel door dit onderdeel. De airco verdamper kan dan wel worden gezien als het belangrijkste onderdeel van de airco installatie in jouw auto.

   Defect, wat nu?

   Als de airco verdamper van de auto defect is dan moet deze worden vervangen om de auto goed te kunnen koelen. Een defecte airco is gauw te herkennen doordat de lucht niet meer goed of helemaal niet meer wordt gekoeld. Een defecte airco verdamper is echter lastiger te vinden. Hierdoor moeten er bij een garage verschillende testen worden ondergaan. Hiermee kan dan worden uitgesloten dat andere onderdelen van de airco niet de aanleiding zijn voor het defect. Als het probleem is gevonden en de airco verdamper toch defect blijkt te zijn, dan moet deze worden vervangen om de airco weer goed te kunnen gebruiken.

   Airco verdamper kopen

   Een airco verdamper is noodzakelijk voor het koel houden van jouw auto. Als deze defect is dan kun je de verdamper bij een garage laten vervangen voor een nieuwe die je zelf kunt kopen. Hiervoor kun je terecht bij de autosloperij waar onderdelen van gedemonteerde auto’s worden verkocht. De onderdelen, zoals een nieuwe airco verdamper, zijn getest en worden tegen aantrekkelijke prijzen weer verkocht. Zo kun jij binnen de kortste keren weer koel in de auto rijden.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Verdamper (airco)".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl