advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Opel Corsa
   • 2 uur geleden
    Ford Focus
   • 2 uur geleden
    Opel Corsa
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Versnellingsbak (schakel)

   Het handmatig schakelen van een auto is een constante proces om te zorgen dat de trekkracht op de wielen wordt behouden wanneer je auto een bepaalde snelheid behaald. Tijdens het schakelen van de auto gebeurt er in de versnellingsbak het volgende: tandwielparen van verschillende grootte gaan in elkaar grijpen. Een tandwiel is verbonden met de motor, het andere tandwiel met de aangedreven wielen. Hierdoor zorgt een bepaalde toerental bij een bepaalde versnelling tot een andere snelheid van de motor.

   Defecten aan de schakel versnellingsbak

   Wanneer er een defect is aan de versnellingsbak merk je dat wanneer de auto niet meer soepel schakelt. Het kan ook dat deze begint te kraken of dat de auto uit de versnelling springt. Een probleem aan de versnellingsbak kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld dat de tandwielen of lagers in de bak zijn versleten of onderdelen zijn afgebroken. In dat geval kan het nodig zijn de versnellingsbak te repareren. Wanneer dit niet voldoende is, is een volgende stap de versnellingsbak volledig te vervangen.

   Versnellingsbak schakel vervangen is een dure klus

   Een versnellingsbak helemaal vervangen is een zeer dure klus. Wanneer je al een wat oudere auto hebt kan het zijn dat de auto de vervanging eigenlijk niet meer waard is. Wanneer je toch hebt besloten de bak te vervangen kan een tweedehands schakel versnellingsbak een zeer goede optie zijn. Deze is een stuk goedkoper en wanneer nagekeken op defecten, kan deze zijn taak voor een lange tijd goed uitvoeren. De klus van het vervangen kan beter aan een professional overgelaten worden omdat dit erg ingewikkeld is. Bovendien ben je zo verzekerd dat de vervanging goed is uitgevoerd.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Versnellingsbak (schakel)".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl