Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Versnellingsbaksteun

Met versnellingsbaksteunen wordt, zoals de naam al doet vermoeden, de versnellingsbak van de auto op zijn plaats gehouden. De steunen zorgen ervoor dat de versnellingsbak niet tegen de carrosserie van de auto aan komt tijdens het rijden. Versnellingsbaksteunen vangen trillingen op en zijn aan de carrosserie vast gezet. Ze kunnen bewegen zodat schokken en trillingen opgevangen worden. Om voor bescherming van het materiaal te zorgen zijn versnellingsbaksteunen voorzien van rubber. Dit zorgt ervoor dat de versnellingsbak niet direct op het metaal van de steunen terecht komt tijdens het rijden.

Slijtage

Het is belangrijk dat de versnellingsbak, net als alle andere onderdelen van de auto, goed op zijn plek blijft zitten. Hiervoor zijn de versnellingsbaksteunen zeer belangrijk. Als de steunen versleten zijn dan kunnen ze stuk gaan en schade aan de auto aanbrengen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat het rubber, dat gebruikt wordt om de versnellingsbak zonder problemen te kunnen dragen, uitgedroogd raakt en gaat scheuren. De versnellingsbaksteunen moeten dan bij een garage worden vervangen. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat de versnellingsbaksteunen kunnen afbreken en de versnellingsbak de rest van de auto tijdens het rijden kapot maakt.

Nieuwe versnellingsbaksteun kopen bij de autosloperij

Net als veel andere onderdelen kun je ook een versnellingsbaksteun goedkoop aanschaffen bij de autosloperij. Er worden namelijk niet alleen auto’s gesloopt bij een autosloperij, maar ook onderdelen verkocht die juist nog wel bruikbaar zijn. Deze onderdelen zijn dan gecontroleerd en een stuk goedkoper dan in de winkel. Als je op zoek bent naar een nieuwe versnellingsbaksteun voor in jouw auto, dan is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan de autosloperij.

Versnellingsbaksteun

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Versnellingsbaksteun".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl