advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   • 3 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 4 uur geleden
    Opel Movano
   • 7 uur geleden
    Opel Astra Sports Tourer
   • 7 uur geleden
    Volkswagen Polo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Verstuivers

   In de motor worden brandstof en lucht met elkaar vermengd in de cilinder. De bougie zorgt voor een vonk en er ontstaat ontbranding waardoor de zuigers in werking worden gezet. Hiermee kan de auto rijden. Omdat de brandstof niet zomaar de cilinders in kan druppelen of worden gespoten wordt er gebruik gemaakt van verstuivers. Verstuivers worden ook wel injectoren genoemd en injecteren precies de juiste hoeveelheid brandstof in de motor. Deze brandstof wordt vermengd met zuurstof zodat er via de bougie ontbranding ontstaat en de auto kan rijden.

   Defecte verstuivers

   Een verstuiver die defect is kan mogelijk geen of niet genoeg brandstof naar de motor toe brengen. Hierdoor kan de motor niet goed draaien en is er te weinig brandstof om tot ontbranding te komen. De defecte verstuiver moet dan zo snel mogelijk worden vervangen. Om ervoor te zorgen dat de verstuivers allemaal naar behoren blijven werken, kun je het beste alle verstuivers tegelijk laten vervangen bij de garage. Dit moet precies gebeuren en de verstuivers moeten goed afgesteld zijn om de auto goed te kunnen blijven gebruiken. Nieuwe onderdelen kun je overigens het beste zelf kopen.

   Verstuivers kopen

   Verstuivers voor in jouw auto kun je voordelig kopen bij de autosloperij. Onderdelen zoals verstuivers die je bij de autosloperij koopt zijn vaak afkomstig uit gesloopte auto’s en worden gecontroleerd voor hergebruik. Je betaald dan minder voor de verstuiver dan wanneer je deze in de winkel zou kopen. Niet alleen voor verstuivers maar ook voor andere gebruikte, tweedehands of nieuwe onderdelen kun je terecht bij de autosloperij. Bespaar daarom op de kosten en ga onderdelen van de autosloperij hergebruiken in jouw auto!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Verstuivers".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl