Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Verstuivers

In de motor worden brandstof en lucht met elkaar vermengd in de cilinder. De bougie zorgt voor een vonk en er ontstaat ontbranding waardoor de zuigers in werking worden gezet. Hiermee kan de auto rijden. Omdat de brandstof niet zomaar de cilinders in kan druppelen of worden gespoten wordt er gebruik gemaakt van verstuivers. Verstuivers worden ook wel injectoren genoemd en injecteren precies de juiste hoeveelheid brandstof in de motor. Deze brandstof wordt vermengd met zuurstof zodat er via de bougie ontbranding ontstaat en de auto kan rijden.

Defecte verstuivers

Een verstuiver die defect is kan mogelijk geen of niet genoeg brandstof naar de motor toe brengen. Hierdoor kan de motor niet goed draaien en is er te weinig brandstof om tot ontbranding te komen. De defecte verstuiver moet dan zo snel mogelijk worden vervangen. Om ervoor te zorgen dat de verstuivers allemaal naar behoren blijven werken, kun je het beste alle verstuivers tegelijk laten vervangen bij de garage. Dit moet precies gebeuren en de verstuivers moeten goed afgesteld zijn om de auto goed te kunnen blijven gebruiken. Nieuwe onderdelen kun je overigens het beste zelf kopen.

Verstuivers kopen

Verstuivers voor in jouw auto kun je voordelig kopen bij de autosloperij. Onderdelen zoals verstuivers die je bij de autosloperij koopt zijn vaak afkomstig uit gesloopte auto’s en worden gecontroleerd voor hergebruik. Je betaald dan minder voor de verstuiver dan wanneer je deze in de winkel zou kopen. Niet alleen voor verstuivers maar ook voor andere gebruikte, tweedehands of nieuwe onderdelen kun je terecht bij de autosloperij. Bespaar daarom op de kosten en ga onderdelen van de autosloperij hergebruiken in jouw auto!

Verstuivers

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Verstuivers".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl