Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Vooras

De wielen van de auto zitten bevestigd aan de assen. Deze assen zorgen ervoor dat de wielen kunnen draaien tijdens het rijden. Aan de voorkant zijn de voorassen bevestigd aan de stuurkolom zodat jij tijdens het rijden de auto kunt besturen. Zodra je aan het stuur draait dan worden de voorassen zo gedraaid dat de auto de kant op gaat die jij wenst. De besturing van een auto en de wielophanging bestaat uit meerdere onderdelen. Hierbij kun je denken aan de remmen, remschijven, schokdempers, vering en nog veel meer. De vooras is waarschijnlijk wel één van de belangrijkste onderdelen. Zonder deze as zouden de wielen niet kunnen sturen of draaien.

Vooras kapot

Als een vooras kapot is dan kan dit verschillende gevolgen hebben. De wielen kunnen bijvoorbeeld niet meer draaien of het is niet meer mogelijk om te sturen. Daarom moet een versleten of defecte vooras zo snel mogelijk worden vervangen door een nieuwe vooras. Als de vooras tijdens het rijden kapot gaat, dan kan dit gevaarlijke en grote gevolgen hebben voor de auto en de veiligheid van de inzittenden. Laat de vooras dan ook altijd bij de periodieke controle door de monteur in de garage controleren. Is de vooras versleten, laat hem dan vervangen.

Onderdelen van de autosloperij

Een nieuwe vooras voor het type en merk auto dat jij hebt, kun je in de winkel kopen. Je kunt ook besparen op de aanschafkosten door een nieuwe vooras voor jouw auto te kopen bij de autosloperij. Niet alleen een vooras maar ook andere gebruikte onderdelen van auto’s kun je daar tegen aantrekkelijke prijzen kopen. Ga dus langs bij de autosloperij voor een nieuwe vooras!

Vooras

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Vooras".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl