advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 min geleden
    Volvo Xc60 T8 Twin Engine
   • 4 min geleden
    Ford Focus
   • 11 min geleden
    Ford Focus
   • 17 min geleden
    Opel Corsa
   • 56 min geleden
    Mercedes-benz A 160
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Vooras

   De wielen van de auto zitten bevestigd aan de assen. Deze assen zorgen ervoor dat de wielen kunnen draaien tijdens het rijden. Aan de voorkant zijn de voorassen bevestigd aan de stuurkolom zodat jij tijdens het rijden de auto kunt besturen. Zodra je aan het stuur draait dan worden de voorassen zo gedraaid dat de auto de kant op gaat die jij wenst. De besturing van een auto en de wielophanging bestaat uit meerdere onderdelen. Hierbij kun je denken aan de remmen, remschijven, schokdempers, vering en nog veel meer. De vooras is waarschijnlijk wel één van de belangrijkste onderdelen. Zonder deze as zouden de wielen niet kunnen sturen of draaien.

   Vooras kapot

   Als een vooras kapot is dan kan dit verschillende gevolgen hebben. De wielen kunnen bijvoorbeeld niet meer draaien of het is niet meer mogelijk om te sturen. Daarom moet een versleten of defecte vooras zo snel mogelijk worden vervangen door een nieuwe vooras. Als de vooras tijdens het rijden kapot gaat, dan kan dit gevaarlijke en grote gevolgen hebben voor de auto en de veiligheid van de inzittenden. Laat de vooras dan ook altijd bij de periodieke controle door de monteur in de garage controleren. Is de vooras versleten, laat hem dan vervangen.

   Onderdelen van de autosloperij

   Een nieuwe vooras voor het type en merk auto dat jij hebt, kun je in de winkel kopen. Je kunt ook besparen op de aanschafkosten door een nieuwe vooras voor jouw auto te kopen bij de autosloperij. Niet alleen een vooras maar ook andere gebruikte onderdelen van auto’s kun je daar tegen aantrekkelijke prijzen kopen. Ga dus langs bij de autosloperij voor een nieuwe vooras!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Vooras".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl