Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Voorbumperhoes

De carrosserie van een auto bestaat vaak volledig uit metaal. Om de auto en de inzittenden tijdens het rijden goed te bescherming wordt er gebruik gemaakt van een stevige kooi constructie. Aan de voor- en achterkant van de auto zitten bumpers. Bumpers zorgen ervoor dat er bij een ongeluk of aanrijding de eerste klappen worden opgevangen. De bumpers zijn, ondanks wat veel mensen denken, niet zichtbaar. Ze zitten namelijk verstopt achter een bumperhoes. Dit is vaak een fraai vormgegeven onderdeel gemaakt van kunststof of een licht metaal. De bumperhoes zit dan om de bumper heen.

Aanrijding gehad en nu?

Als er iemand tegen jouw auto heeft aangezeten of als je ergens tegen aan bent gereden dan is de kans aanwezig dat er schade aan jouw auto is ontstaan. De voorbumper van de auto vangt de eerste klap op en met een beetje geluk zit er geen schade aan de bumper zelf. De voorbumperhoes is daarentegen een stuk minder stevig en kan sneller beschadigen. Het is vooral de bedoeling dat een voorbumperhoes de auto er mooi uit laat zien. Als deze bumperhoes kapot is, dan kun je hem eenvoudig laten vervangen door een nieuwe.

Voorbumperhoes kopen

Belangrijk is dat je een voorbumperhoes koopt die geschikt is voor het type en merk auto dat je hebt. Deze kun je vaak vinden bij de autosloperij waar je goedkoop gebruikte onderdelen kunt kopen. Ook nieuwe en tweedehands onderdelen afkomstig van gesloopte voertuigen worden bij de autosloperij tegen aantrekkelijke prijzen verkocht. Een nieuwe voorbumperhoes voor jouw auto is dus vaak snel en voordelig gevonden. Breng ook voor andere onderdelen voor jouw auto een bezoek aan de autosloperij.

Voorbumperhoes

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Voorbumperhoes".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl