Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Voordemper

De gassen die ontstaan tijdens de verbranding in de motor van de auto worden via de uitlaat naar buiten gedreven. Het systeem dat hiervoor gebruikt wordt is zeer uitgebreid en loopt van de voorkant naar de achterkant van de auto waar het uitlaat eindstuk bevestigd is. Omdat er bij de ontbranding in de motor explosies ontstaan, geeft dit normaal gezien erg veel geluid. Het geluid wordt gereduceerd door de voordemper en de middendemper. Als deze dempers niet aanwezig zouden zijn, dan zou de auto veel kabaal maken.

Slijtage of defect

Een defecte voordemper is gauw te herkennen. De auto maakt dan veel meer geluid dan dat deze normaal zou moeten maken. Door slijtage of door opspatten van vuil kan de voordemper kapot gaan. Als er door bijvoorbeeld roest scheuren in de voordemper ontstaan dan kan er valse lucht worden aangezogen en verliest de voordemper zijn werking. Het geluid dat door de motor geproduceerd wordt kan dan niet genoeg worden gereduceerd waardoor er veel kabaal ontstaat. Dit is een teken dat de voordemper van het uitlaat systeem in jouw auto moet worden vervangen voor een nieuwe voordemper.

Autosloperij bezoeken

Een nieuwe voordemper kun je in de winkel kopen of online. Je betaald dan wel de hoofdprijs voor het onderdeel. Gelukkig kun je ook besparen op de kosten voor de aanschaf van een nieuwe voordemper. Dit kan door een voordemper te kopen bij de autosloperij. Onderdelen die nog bruikbaar zijn en afkomstig zijn van gedemonteerde voertuigen worden daar tegen een goede prijs verkocht. Kijk dus bij de autosloperij als je op zoek bent naar een nieuwe voordemper of andere onderdelen voor jouw auto!

Voordemper

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Voordemper".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl