Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Wieldoppen

De banden van een auto zitten om de velgen van de auto. Er zijn velgen die voorzien zijn van een bepaalde constructie of een kenmerkend uiterlijk hebben. De meeste standaard velgen zien er saai en kaal uit. Daarom is het mogelijk om de velgen met wieldoppen te versieren. Hiermee wordt vuil tegen gehouden dat zich in de velgen wil nestelen en zorg je ervoor dat de auto er ook een beetje aantrekkelijk uit ziet. Velgen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is dan ook belangrijk dat je de juiste maat wieldoppen hebt die geschikt zijn voor het formaat van de velgen van jouw auto.

Nieuwe wieldoppen nodig

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je nieuwe wieldoppen nodig zou hebben. Het kan zijn dat je tijdens het rijden een wieldop bent verloren die niet goed op de velg bevestigd zat. Ook is het mogelijk dat je graag andere wieldoppen op de velgen wilt hebben zodat je de uitstraling van de auto kunt veranderen. Het maakt niet uit welke reden je hebt voor het vervangen of zoeken naar wieldoppen, als je maar rekening houdt met een aantal zaken. Het is belangrijk dat de maat van de wieldop dezelfde maat is als de velg. Ook moeten de wieldoppen eenvoudig geplaatst en verwijderd kunnen worden.

Bij de autosloperij

Het voordeel van wieldoppen is dat ze vaak niet gebonden zijn aan een bepaald type of merk auto. Als de maat van de velg hetzelfde is als de wieldop, dan kun je verschillende wieldoppen op de velgen plaatsen. Kijk eens bij de autosloperij om een set met gebruikte of tweedehands wieldoppen te kopen!

Wieldoppen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Wieldoppen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl