advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Ford Ka
   • 4 uur geleden
    Seat Altea Xl
   • 5 uur geleden
    Opel Astra
   • 5 uur geleden
    Peugeot 308
   • 5 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Zekering

   Een auto is voorzien van veel elektronische onderdelen en bekabeling. Om de spanning die door deze bekabeling loopt te beschermen, wordt er gebruik gemaakt van zekeringen. De zekeringen van een auto bevinden zich vaak in een kastje dat onder het dashboard of bij de motor zit. Als de spanning die door een kabel loopt te hoog wordt, dan smelt de zekering door. Een autozekering heeft vaak verschillende kleuren en is gemaakt van metaal met kunststof.

   Nieuwe zekeringen

   Als een zekering is doorgebrand, dan kan het onderdeel van de auto dat beschermt wordt door de betreffende zekering niet meer worden gebruikt. De zekering moet dan worden vervangen. Dit kan eenvoudig door de defecte zekering uit de kast te trekken. De zekering is klein en je kunt vaak zien aan een donkere verkleuring in het midden dat deze is doorgebrand. Een nieuwe zekering is eenvoudig te plaatsen door deze op de plek van de oude zekering in de kast te drukken. Let wel op het type zekering dat je nodig hebt. Dit wordt meestal met een kleur en een getal aangegeven.

   Zekeringen

   Tweedehands zekeringen

   Nieuwe zekeringen kun je kopen bij iedere auto-onderdelenwinkel. Wil je besparen? Dan kun je ook gebruikte en tweedehands onderdelen kopen bij de sloop. De onderdelen die te koop worden aangeboden, zijn afkomstig uit gesloopte auto’s.

   Heb je nieuwe zekeringen voor jouw auto nodig? Kijk dan eens bij de autosloperij. Je kunt er niet veel op besparen, want ze zijn niet erg duur, maar alle beetjes helpen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Zekering".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl