advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 19 sec geleden
    Daihatsu Cuore
   • 5 min geleden
    Suzuki Baleno
   • 37 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 45 min geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 1 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Zuiger

   In een auto wordt er doormiddel van verbranding beweging gemaakt in de motor. Dit gebeurd in de cilinders waar zuurstof en brandstof met elkaar worden vermengd en tot ontploffing worden gebracht met behulp van een bougie. Deze explosie zorgt ervoor dat de zuiger die zich in de cilinder bevindt in beweging komt en de motor laat draaien. Een motor is vaak voorzien van meerdere cilinders en heeft dus ook meerdere zuigers. Doordat al deze zuigers tegelijkertijd in beweging wordt gezet, kan de auto gaan rijden. Om voor een perfect afgesloten systeem te zorgen zijn de zuigers voorzien van zuigerveren.

   Kapot of versleten

   Een zuiger die niet meer werkt kan de motor niet goed laten draaien. Hierdoor kan de auto niet goed in beweging komen en verliest de auto vermogen. Een mogelijke oorzaak van een defecte zuiger is slijtage. Als er ondanks de maatregelen die er worden getroffen om de motor schoon te houden toch vuil bij de zuigers komt, dan kunnen deze door het heen en weer bewegen tegen de cilinder aan schuren. Hierdoor kunnen de zuigers sneller slijten en gaan ze uiteindelijk ook kapot. Ook een technisch mankement of een zwakke plek in de zuiger kan ervoor zorgen dat deze moet worden vervangen.

   Op zoek naar nieuwe zuigers

   Zuigers die kapot of versleten zijn moeten zo snel mogelijk worden vervangen om de auto goed te kunnen laten rijden. Breng daarom eens een bezoek aan de autosloperij om zuigers te kopen die afkomstig zijn uit gedemonteerde auto’s. Onderdelen die bij de autosloperij worden verkocht zijn grondig gecontroleerd en worden tegen aantrekkelijke prijzen weer verkocht. Je vindt hier dus ook geschikte zuigers voor jouw auto!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Zuiger".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl